Σε κίνδυνο η εγκυμοσύνη της Αμάντα Χόλντεν

25.01.2012
Ακόμη μια λαχτάρα για τη γνωστή κριτή του σόου "Βρετανία έχεις ταλέντο" που εισήχθη ξαφνικά στο νοσοκομείο για "παρακολούθηση".

Η Αμάντα Χόλντεν (Amanda Holden) διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της και, σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, τη Δευτέρα δεν ένιωσε καλά και πήγε μόνη της στο νοσοκομείο, από φόβο λόγω της βεβαρημένης προϊστορίας!

Η 40χρονη Χόλντεν έχει ήδη μία κόρη, την 6χρονη Λέξι (Lexi), αλλά τα τελευταία δύο χρόνια οι προσπάθειες για ένα ακόμη παιδάκι την ταλαιπώρησαν πολύ.

Τον Μάιο του 2010 είχε μια αποβολή, ενώ τον Φεβρουάριο του 2011 και ενώ ήταν επτά μηνών έγκυος ανακάλυψε με τρόμο ότι το μωρό της είχε πεθάνει.

Ωστόσο, και παρά τα τραγικά γεγονότα, η Αμάντα όχι μόνο έμεινε ξανά έγκυος, αλλά συνέχισε και το πρόγραμμά της κανονικά.

Συμμετείχε εκ νέου στην επιτροπή του βρετανικού τάλεντ σόου δίπλα στον Σάιμον Κάουελ (Simon Cowell), την Αλέσα Ντίξον (Alesha Dixon) και τον Ντέιβιντ Γουάλιαμς (David Walliams), την οποία όμως, τελικά αναγκάστηκε να εγκαταλείψει ξαφνικά τη Δευτέρα.

Μη θέλοντας να ρισκάρει το παραμικρό, η Αμάντα πήγε στο νοσοκομείο και αργά το βράδυ τηλεφώνησε στον Κάουελ για να του πει ότι θα πρέπει να συνεχίσουν τις ακροάσεις χωρίς εκείνη.

"Μιλήσαμε για λίγο και ευτυχώς όλα είναι μια χαρά τώρα", δήλωσε ο μέγας κριτής, τονίζοντας ότι "δεν υπάρχει λόγος για κανένα ρίσκο".

Δίπλα στην Αμάντα Χόλντεν βρέθηκε όπως πάντα ο σύζυγός της, μουσικός παραγωγός Κρις Χιουζ (Chris Hughes). Περαστικά…

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα