Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Ντέμι Μουρ

25.01.2012
Τελικά δεν τη γλίτωσε την κατάρρευση η διάσημη ηθοποιός που φαίνεται πως όσο και αν προσπαθεί, δεν καταφέρνει να ξεπεράσει το σοκ του κέρατου και του χωρισμού.

Όπως μεταδίδει το δίκτυο TMZ, η Ντέμι Μουρ (Demi Moore) εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο τη Δευτέρα με ασθενοφόρο ύστερα από κλήση που πραγματοποιήθηκε από το σπίτι της στο 166.

Οι γιατροί που έφτασαν εκεί πολύ γρήγορα εξέτασαν την 49χρονη σταρ στο σπίτι για 30 λεπτά περίπου και στη συνέχεια αποφάσισαν να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

Σχολιάζοντας το γεγονός, ο εκπρόσωπος της Μουρ εξήγησε ότι η Ντέμι θα κάνει ένα μικρό "διάλειμμα" μέχρι να αναρρώσει και να νιώσει καλύτερα.

"Εξαιτίας των πιέσεων που δέχεται στη ζωή της αυτό τον καιρό, η Ντέμι αποφάσισε να ζητήσει επαγγελματική βοήθεια ώστε να αντιμετωπίσει την εξάντλησή της και να βελτιώσει την υγεία της στο σύνολο", ανακοίνωσε επίσημα ο εκπρόσωπος τη διάσημης ηθοποιού προσθέτοντας ότι η Μουρ ανυπομονεί να αναρρώσει, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε φίλους και γνωστούς για την συμπαράστασή τους.

Φήμες για την επιδείνωση της υγείας της διάσημης ηθοποιού ακούγονται εδώ και καιρό, κυρίως λόγω της ολοένα και πιο ασθενικής εικόνας της.

Από τον καιρό που έγινε γνωστή η απιστία του Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher), καθώς και ο χωρισμός τους, η ηθοποιός έχανε συνέχεια βάρος ενώ υπήρξαν και φήμες που την ήθελαν να έχει εμφανίσει συμπτώματα κρίσεων και λιποθυμίες.

Η ίδια η Ντέμι έχει ανακοινώσει το τέλος του γάμου της ενώ δηλώσεις της τύπου "φοβάμαι ότι δεν αξίζω να αγαπηθώ" δεν βοηθούν την κατάσταση.

Μάλιστα οι δικοί της άνθρωποι έχουν εκφράσει επανειλημμένα την ανησυχία τους για εκείνη.

Πρώτη και καλύτερη, η μεγάλη της κόρη, Ράμερ Γουίλις (Rumer Willis) λέγεται ότι επέμενε εδώ και καιρό να ζητήσει η μαμά της επαγγελματική βοήθεια. Και να που έφτασε η ώρα… Περαστικά!

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα