Τρανσέξουαλ παίκτρια ριάλιτι εκδιδόταν!

25.01.2012
Θέμα συζήτησης έχει γίνει στην Κύπρο η είδηση ότι τρανσέξουαλ, παίκτρια ριάλιτι της ελληνικής τηλεόρασης συνελήφθη από την κυπριακή αστυνομία και κατηγορείται για πορνεία.. Μαζί της ήταν κι ένας

Θέμα συζήτησης έχει γίνει στην Κύπρο η είδηση ότι τρανσέξουαλ, παίκτρια ριάλιτι της ελληνικής τηλεόρασης συνελήφθη από την κυπριακή αστυνομία και κατηγορείται για πορνεία.. Μαζί της ήταν κι ένας 34χρονος άνδρας, ο οποίος όπως φαίνεται εκτελούσε χρέη εισπράκτορα.

Δημοσιεύματα του κυπριακού Τύπου, αναφέρουν ότι αστυνομικός υποδύθηκε τον πελάτη και η σύλληψη των δύο έγινε σε διαμέρισμα στη Λάρνακα, όπου η τρανσέξουαλ εκδιδόταν. Μάλιστα, η 38χρονη, η οποία φέρεται να είχε επαφές με 15 πελάτες, παραδέχθηκε ότι εδώ και δύο εβδομάδες εκδιδόταν στην Κύπρο και, μάλιστα, κατονόμασε Κύπρια ως μαστροπό της. Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο δικαστήριο που διέταξε την 6ήμερη κράτησή τους.

Όσο για την τρανσέξουαλ είναι γνωστή στην Ελλάδα, αφού η συμμετοχή της σε δημοφιλή ριάλιτι της τηλεόρασης είχε προκαλέσει πριν λίγα χρόνια ντόρο. Επίσης, η 38χρονη είναι και ηθοποιός.