Ελένη & Ματέο: Χεράκι - χεράκι για ψώνια

25.01.2012
Ήταν να μην πάρουν την απόφαση να κυκλοφορούν σαν όλα τα ζευγάρια του κόσμου, χωρίς άγχος και αγωνία αν θα τους δουν, τους φωτογραφίσουν και τους σχολιάσουν. Άπαξ και την πήραν, Ελένη Μενεγάκη

Ήταν να μην πάρουν την απόφαση να κυκλοφορούν σαν όλα τα ζευγάρια του κόσμου, χωρίς άγχος και αγωνία αν θα τους δουν, τους φωτογραφίσουν και τους σχολιάσουν. Άπαξ και την πήραν, Ελένη Μενεγάκη και Ματέο κυκλοφορούν κανονικά και είναι να τους καμαρώνεις.

Τις προάλλες το ζεύγος επισκέφτηκε εμπορικό κέντρο των βορίων προαστίων για ψώνια κι εκεί τους «συνέλαβε» ο φακός πιασμένους από το χέρι και σφόδρα ερωτευμένους. Και σε αντίθεση με τον πρώτο καιρό της γνωριμίας τους, τώρα δεν έδειχναν ενοχλημένοι από την παρουσία του φακού, αλλά και των περαστικών που δεν έπαιρναν τα μάτια από πάνω τους.

«Δεν περιορίζουν πλέον ούτε στο ελάχιστο την δημόσια ζωή τους. Αποδέχονται με ευχαρίστηση τις προσκλήσεις των φίλων τους τόσο σε εξόδους, όσο και σε σπίτια οικείων προσώπων. Δεν διστάζουν μάλιστα να εκφράσουν χωρίς αναστολές την αγάπη που τρέφει ο ένας για τον άλλο, καθώς είναι διαχυτικοί και ιδιαίτερα προστατευτικοί μεταξύ τους», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα του περιοδικού Hello, που δημοσιεύει και τις σχετικές φωτογραφίες.