Η Σίνθια Νίξον καράφλιασε

25.01.2012
Σόκαρε το κοινό η ηθοποιός που έγινε γνωστή ως η Μιράντα του "Sex and the City" όταν εμφανίστηκε σε τηλεοπτική χωρίς ούτε μια τρίχα στο κεφάλι της.

Όπως αποκάλυψε η ίδια στην τηλεοπτική εκπομπή "Live With Kelly" η Σίνθια Νίξον (Cynthia Nixon) ξύρισε το κεφάλι της για τις ανάγκες του νέου της ρόλου στο θεατρικό έργο "Wit" όπου θα ενσαρκώσει την καρκινοπαθή καθηγήτρια Βίβιαν Μπέαρινγκ (Vivian Bearing).

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί.

"Πάντα είχα την απορία του πως θα είμαι χωρίς μαλλιά. Μου αρέσει, αλλά δεν νομίζω ότι θα τα κρατήσω για πάντα", υποστήριξε η 45χρονη ηθοποιός η οποία το 2006 διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού, ύστερα από μια μαστογραφία ρουτίνας.

Η Νίξον είναι αρραβωνιασμένη με την επί χρόνια σύντροφό της Κριστίν Μαρινόνι (Christine Marinoni) με την οποία έχουν μαζί ένα αγοράκι, τον σχεδόν ενός έτους Μαξ (Max), ενώ έχει ακόμη δύο μεγαλύτερα παιδιά από τη 15 ετών σχέση της με τον Ντάνι Μόουζες (Danny Mozes).

Πρόσφατα, η δημοφιλής ηθοποιός δήλωσε ευθαρσώς ότι είναι ομοφυλόφιλη ύστερα από δική της "επιλογή", προκαλώντας αντιδράσεις σε όλους όσους υποστηρίζουν ότι οι συγκεκριμένες τάσεις έχουν τις ρίζες του στα… γονίδια.

Η Σίνθια πάντως είναι ξεκάθαρη: "Δεν γεννήθηκα ομοφυλόφιλη, αλλά αυτό δεν κάνει τη σεξουαλικότητά μου λιγότερο αληθινή. Υπήρξα στρέιτ και υπήρξα και γκέι. Γκέι είναι καλύτερα", υποστηρίζει με πάθος και κλείνει όλα τα στόματα.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα
Μοντάζ: Μαίρη Ρίζου