Σφίγγα για τον χωρισμό η Βανέσα Παραντί

25.01.2012
Την πρώτη της εμφάνιση μετά τις φήμες που τη θέλουν ήδη χωρισμένη έκανε η γαλλίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια, αλλά δεν της ξέφυγε κουβέντα!

Η Βανέσα Παραντί (Vanessa Paradis) εμφανίστηκε –φυσικά μόνη- στην πρεμιέρα της καινούριας της ταινίας "Café de Flore" και φρόντισε να απαντήσει καταλλήλως στις ερωτήσεις σχετικά με το τέλος της σχέσης της με τον Τζόνι Ντεπ (Johnny Depp).

"Ξέρετε πώς είναι τα πράγματα. Όταν τρώω τρία μπιζέλια είμαι έγκυος. Όταν επισκέπτομαι μια πόλη αγοράζω ένα σπίτι. Τον χειμώνα χωρίζω και τον καλοκαίρι παντρεύομαι. Για την ακρίβεια κάνω έναν γάμο κάθε χρόνο τα τελευταία 15 χρόνια", δήλωσε σαρκαστικά στον ραδιοφωνικό σταθμό "Europe 1" η 39χρονη γαλλίδα τονίζοντας ότι "δεν της έφταναν όλα αυτά, τώρα έχει να απαντήσει και σε όλες τις νέες φήμες".

Η Παραντί περπάτησε στο κόκκινο χαλί κινηματογράφου στο Σεν Ζερμέν ντε Πρε χωρίς να συνοδεύεται ούτε από τον επί 14 χρόνια σύντροφό της, ούτε από κάποιο από τα δύο παιδιά της, τη 12χρονη Λίλι Ρόουζ (Lily Rose) και τον 9χρονο Τζακ (Jack).

Πληροφορίες θέλουν του υπεύθυνους δημοσίων σχέσεών της Βανέσα να έχουν "ορμηνέψει" τους δημοσιογράφους ώστε να μην κάνουν καμία προσωπική ερώτηση. Όπερ και εγέννετο!

Κατά τα άλλα οι κακές γλώσσες θέλουν το ζευγάρι να βρίσκεται στα χωρίσματα εδώ και πολύ καιρό και απλά τώρα να έχει δημοσιοποιηθεί η όλη κατάσταση…

Στο βίντεο που ακολουθεί δείτε το τρέιλερ της ταινίας "Café de Flore".

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα