Είναι έγκυος η Τσιμτσιλή:

23.01.2012
Μόλις έγινε γνωστό ότι η Σταματίνα Τσιμτσιλή, αν και θα πάει στον τελικό του Dancing on ice, αλλά δεν θα χορέψει, ψύλλοι μπήκαν στα αυτιά πολλών. Και ως είθισται, σε τέτοιες περιπτώσεις, οι φήμες περί εγκυμοσύνης

Μόλις έγινε γνωστό ότι η Σταματίνα Τσιμτσιλή, αν και θα πάει στον τελικό του Dancing on ice, αλλά δεν θα χορέψει, ψύλλοι μπήκαν στα αυτιά πολλών. Και ως είθισται, σε τέτοιες περιπτώσεις, οι φήμες περί εγκυμοσύνης δεν άργησαν να φουντώσουν. Εξάλλου, στην αρχή υπήρχε μία σύγχυση για το λόγο που η Σταματινα δεν θα φορούσε ξανά τα παγοπέδιλα.

Από τη μία ακουγόταν ότι έχει πρόβλημα με τη μέση της και ο γιατρός δεν της επιτρέπει να χορέψει. Και από την άλλη, έλεγαν ότι ο παρτενέρ της θα λείπει και δεν περισσεύει κάποιος για εκείνη. Και υπήρχε πάντα το σενάριο ότι η νεαρή παρουσιάστρια είναι στην αρχή της εγκυμοσύνης της.

Τελικά, η ίδια έσπευσε να διαψεύσει τις φήμες, τονίζοντας ότι ο μοναδικός και πραγματικός λόγος είναι το πρόβλημα στη μέση της, που την ταλαιπωρεί τις τελευταίες μέρες. Γι αυτό, άλλωστε στον τελικό του Dancing όταν μπήκαν όλοι παίκτες στο παγοδρόμιο, η Τσιμτσιλή έκανε είσοδο υποβασταζόμενη.