Ένα παλάτι $20 εκατ. για τη Ζιζέλ

23.01.2012
Το διάσημο μοντέλο και ο σύζυγός της δίνουν άλλο νόημα στην έννοια "ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι μας"!

Η Ζιζέλ Μπούντχεν (Gisele Bundchen) και ο Τομ Μπρέιντι (Tom Brady) έχτιζαν το σπίτι των ονείρων τους στην Καλιφόρνια τους τελευταίους 20 μήνες, αλλά τώρα πια οι εργασίες ολοκληρώθηκαν και το διάσημο ζευγάρι είναι έτοιμο για μετακόμιση.

Βέβαια, οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν αμέσως στο διαδίκτυο αποκαλύπτουν πως αυτό που σημαίνει "σπίτι" για την 31χρονη καλλονή και τον 34χρονο σύζυγό της, για πολλούς είναι συνώνυμο του πιο πολυτελούς ξενοδοχειακού συγκροτήματος.

20 εκατομμύρια δολάρια (15.500 εκατομμύρια ευρώ), λέγεται ότι στοίχισε η αποπεράτωση του παλατιού –γιατί περί τέτοιου πρόκειται- που θα στεγάσει από εδώ και μπρος τη οικογένεια της Ζιζέλ, του Τομ και του 2χρονου γιου τους, Μπέντζαμιν.

Το εντυπωσιακό συγκρότημα αποτελείται από δύο διαφορετικά κτίρια που ενώνονται με μια γέφυρα, και διαθέτει, μεταξύ άλλων, οκτώ κρεβατοκάμαρες, γκαράζ για έξι αυτοκίνητα, μια πισίνα σε σχήμα λίμνης –με σπα-, έναν υπερσύγχρονο παιδότοπο, γυμναστήριο, κελάρι για κρασιά και ασανσέρ για το δωμάτιο του μπάτλερ.

Βέβαια, παρότι ο Τομ ήθελε πολύ να μείνει στο συγκεκριμένο μέρος για να είναι κοντά στον 4χρονο γιο του –καρπό της σχέσης του με την ηθοποιό Μπρίτζετ Μοϊνάχαν (Bridget Moynahan)- ίσως θα έπρεπε να το ξανασκεφτεί γιατί αν κρίνει από τους νέους γείτονές τους, γάμοι δεν… φτουράνε στην περιοχή.

Εκεί κοντά μένει ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ (Arnold Schwarzenegger), ο οποίος πέρσι χώρισε κακήν κακώς από την σύζυγό του, καθώς και η Χάιντι Κλουμ (Heidi Klum) με τον Σιλ (Seal), οι οποίοι έσκασαν την πιο πρόσφατη βόμβα στη σόουμπιζ με τον ξαφνικό χωρισμό τους.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα