Τι λες τώρα: Η Ευγενία υποψήφια βουλευτής;;

23.01.2012
Εντάξει, η Ελλάδα μπορεί να είναι ήρεμη και με αισιοδοξία να ατενίζει το μέλλον της. Το πολιτικό σκηνικό του τόπου αλλάζει και νέα πρόσωπα με όραμα είναι έτοιμα να σταθούν στο πλευρό του ταλαίπωρου Έλληνα.

Εντάξει, η Ελλάδα μπορεί να είναι ήρεμη και με αισιοδοξία να ατενίζει το μέλλον της. Το πολιτικό σκηνικό του τόπου αλλάζει και νέα πρόσωπα με όραμα είναι έτοιμα να σταθούν στο πλευρό του ταλαίπωρου Έλληνα. Τς, τς πώς τα λέω. Και πού να δεις τι ωραία που θα τα κάνουν οι νέοι... πολιτικοί μας. Μετά τον Ηλία Ψινάκη που θα είναι υποψήφιος βουλευτής και την Τζούλια Αλεξανδράτου που θα δημιουργήσει νέο κόμμα, έχουμε και new entry: την Ευγενία Μανωλίδου!

Ω ναι. Η «κυρία υφυπουργού» δεν αποκλείεται να κατέβει στον πολιτικό στίβο και την επιθυμία του να βάλει την Ευγενία σε κάποιο από τα ψηφοδέλτια του ΛΑΟΣ εξέφρασε ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Έχει μεγάλη έμπνευση ο πρόεδρος όταν φτιάχνει τα ψηφοδέλτια του, δεν το συζητώ. Αν και η έμπνευσή του να κάνει βουλευτή τον Γιώργο Ανατολάκη, δύσκολα θα ξεπεραστεί από άλλη υποψηφιότητα.

Ακόμη και από αυτή της Μανωλίδυ, αν δεχτεί και κάνει πραγματικότητα την επιθυμία του President. Αλλά και ο President μεγάλη «γάτα», κατάφερε κι έφερε κοντά... Ηλία Ψινάκη και Ευγενία Μανωλίδου, οι οποίοι όταν συνυπήρχαν στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» δεν... άντεχε ο ένας τον άλλο. Αλλά το καλό του τόπου και... το κοπή το πίτα του κόμματος, τους έφερε κοντά. Λες να φέρει τον Ψινάκη κοντά και με τον Άδωνη Γεωργιάδη, που του τα είχε «σούρει» παλαιότερα και τον είχε χαρακτηρίσει... «πατσαβούρα της Βέρμαχτ»; Άμα είναι για το καλό του τόπου, why not;