Χάιντι & Σιλ: Τα αίτια του χωρισμού τους

23.01.2012
Τα νέα για τον χωρισμό του μέχρι πρότινος ζευγαριού-υπόδειγμα της σόουμπιζ έσκασαν σαν βόμβα! Όμως, ποια ήταν τα αίτια που οδήγησαν σε αυτόν;

Ύστερα από επτά χρόνια γάμου και τέσσερα παιδιά, η Χάιντι Κλουμ (Heidi Klum) και ο Σιλ (Seal) δεν είναι πια μαζί και μετά τα πρώτα σχετικά δημοσιεύματα ήρθε και η επίσημη, κοινή τους δήλωση για να το επιβεβαιώσει.

"Παρόλο που απολαύσαμε επτά χρόνια γάμου γεμάτα αγάπη, πίστη και ευτυχία, ύστερα από πολύ σκέψη αποφασίσαμε να χωρίσουμε. Νιώθαμε βαθύτατο σεβασμό ο ένας για τον άλλο σε όλη τη διάρκεια της σχέσης μας και συνεχίζουμε να αγαπιόμαστε πολύ, αλλά απομακρυνθήκαμε. Πρόκειται για έναν φιλικό χωρισμό και το καλό των παιδιών μας παραμένει η μεγάλη μας προτεραιότητα, ειδικά κατά τη διάρκεια αυτής της μετάβασης. Ευχαριστούμε την οικογένειά μας, τους φίλους και τους θαυμαστές για την συμπαράσταση. Και για το καλό των παιδιών μας, εκτιμούμε βαθύτατα το ότι θα σεβαστείτε το ιδιωτικό της υπόθεσης".

Αυτό ήταν το κείμενο της δήλωσης των δύο σταρ, όμως αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι ό,τι βρίσκεται "ανάμεσα στις λέξεις"! (δείτε και το βίντεο που ακολουθεί)

Πληροφορίες της "Sunday Mail" αναφέρουν ότι τα πρώτα σημάδια της κούρασης στο πάλαι ποτέ αγαπημένο ζευγάρι άρχισαν να φαίνονται φέτος το καλοκαίρι κατά τη διάρκεια των οικογενειακών διακοπών τους στην Ίμπιζα, όπου ο 48χρονος τραγουδιστής έδειχνε μεγαλύτερο ενδιαφέρον στα πάρτι, τα ποτά και τα ξενύχτια, παρά στην οικογένειά του.

"Στις διακοπές τους στην Ίμπιζα πέρσι το καλοκαίρι, ο Σιλ το παράκανε. Ήταν κάθε βράδυ έξω με φίλους στα κλαμπ και η Χάιντι έμενε πίσω με τα παιδιά προσπαθώντας να περάσει καλά", μεταφέρουν πηγές της εφημερίδες, τονίζοντας ότι οι τριγμοί στη σχέση ήταν ιδιαίτερα εμφανείς και η κατάληξη έμοιαζε ήδη… μοιραία.

Παράλληλα, επιπλέον πληροφορίες εν των έσω, υπογραμμίζουν τα φορτωμένα προγράμματα των δύο πρώην συζύγων που σίγουρα δεν βοήθησαν την κατάσταση, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν ότι η Χάιντι "ξεπέρασε τον εαυτό της" και δεν μπορούσε άλλο να δεχτεί και να συγχωρήσει τον ευέξαπτο χαρακτήρα του πρώην αγαπημένου της.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στη Χαβάη το 2003. Η Χάιντι είχε μόλις χωρίσει από τον Φλάβιο Μπριατόρε (Flavio Briatore) και ήταν έγκυος στο παιδί του, αλλά αυτό δεν φάνηκε να ενοχλεί καθόλου τον Σιλ, ο οποίος όχι μόνο ήταν παρών στη γέννα αλλά υιοθέτησε κιόλας τη μικρή Λένι και τη μεγάλωσε σαν να ήταν δική του.

Ο γάμος τους έγινε το 2005 σε μια παραλία στο Μεξικό και την ευτυχία τους ήρθαν να ολοκληρώσουν τρία ακόμη παιδιά: ο 6χρονος Χένρι, ο 5χρονος Γιόχαν και η 2χρονη Λου.

Παρά το γεγονός ότι "οι κακές γλώσσες" θέλουν την Κλουμ και τον Σιλ να έχουν "τελειώσει" στην ουσία εδώ και αρκετούς μήνες, ο γνωστός τραγουδιστής μόλις την Παρασκευή έκανε το δικό του σχόλιο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter γράφοντας το μήνυμα "Το τέλος".

Πάντως, σε πρόσφατη συνέντευξη, ο ίδιος ο Σιλ είχε απαντήσει αναλόγως όταν είχε ερωτηθεί αν έχει διαφωνίες με τη σύζυγό του.

"Φυσικά και έχουμε διαφορετικές απόψεις. Εκείνη είναι Γερμανίδα και εγώ Άγγλος, οπότε αν λέγαμε το αντίθετο, δεν θα μας πίστευε κανείς", απάντησε ο Σιλ, ενώ στη συνέχεια αστειεύτηκε αναφερόμενος στο ότι η Χάιντι ανοίγει τα δώρα στις 24 Δεκεμβρίου ενώ εκείνος στις 25 "όπως όλος ο κόσμος". Έστω…

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα
Μοντάζ: Μαίρη Ρίζου