Βουτσάς: δίνει τη σύνταξη του σε 3 οικογένειες

20.01.2012
Ο Κώστας Βουτσάς θέλει να κάνει κάτι σημαντικό και να βοηθήσει τις οικογένειες που έχουν πραγματικά ανάγκη όπως διαβάζουμε

Ο Κώστας Βουτσάς θέλει να κάνει κάτι σημαντικό και να βοηθήσει τις οικογένειες που έχουν πραγματικά ανάγκη όπως διαβάζουμε στο star και έτσι όπως λέει ο ίδιος: «Έχω δύο παιδιά στην Action Aid. Το λέω όχι για να κάνω επίδειξη – χέστηκα εγώ να κάνω επίδειξη τώρα στα 81 μου χρόνια, με 64 χρόνια καριέρα, αλλά για να με μιμηθεί έστω και ένας. Έχω δύο παιδιά στην Action Aid, έχω μια μικρή στο S.O.S., την Νεφέλη. Προχθές της πήρα πράγματα», δήλωσε ο ηθοποιός που όσο να πεις μια εντύπωση μας την κάνει την εποχή που ο ένας κοιτάζει να πάρει το φαγητό μέσα από το χέρι του άλλου και ας έχει τη δυνατότητα να ζήσει και χωρίς αυτό, θυμίζοντας μας τι θα πει ανθρωπιά.

Ο Κώστας Βουτσάς λοιπόν όποτε έχει τη δυνατότητα δίνει από 300 ευρώ σε κάθε οικογένεια: «Άμα τα χω ανάγκη δεν θα τα δώσω. Αλλά τώρα δεν τα´ χω ανάγκη και τα δίνω. Και το λέω γιατί θέλω να με μιμηθεί έστω και ένας. Σε αυτόν τον τρόπο φιλανθρωπίας μπορείς να βάλεις και μια σταγόνα νερό κι ένα ποτάμι νερό», είπε ο Βουτσάς!

Ελένη Αναστασάκη