Η παράξενη συγνώμη του Έλτον Τζον στη Μαντόνα

20.01.2012
Οι Χρυσές Σφαίρες μπορεί να δόθηκαν και να πέρασαν, αλλά άφησαν πίσω τους… συντρίμμια, ειδικά όσον αφορά στο βραβείο για το καλύτερο τραγούδι.

Στη συγκεκριμένη κατηγορία, νικήτρια ήταν η Μαντόνα (Madonna) και το τραγούδι "Masterpiece" που έγραψε για την ταινία "W. E." την οποία σκηνοθέτησε κιόλας, ενώ μεγάλος χαμένος της βραδιάς ήταν χωρίς αμφιβολία ο σερ Έλτον Τζον (Sir Elton John) ο οποίος είχε το βραβείο στο… τσεπάκι του!

Tουλάχιστον, όπως είχε κομπάσει ο ίδιος στην αρχή της βραδιάς.

"Η Μαντόνα δεν έχει καμία γα****νη πιθανότητα", είχε δηλώσει συγκεκριμένα στο κόκκινο χαλί ο διάσημος τραγουδιστής, αλλά τελικά αποδείχτηκε πως καλύτερα να… μασούσε!

Η ιστορία, όμως δεν τελειώνει εκεί. Αντίθετα συνεχίστηκε μέσα την αίθουσα με τα κρύα αστειάκια του παρουσιαστή Ρίκι Τζερβέις (Ricky Gervais), ενώ το χαριστικό κτύπημα έδωσε ο σύζυγος του Έλτον Τζον, Ντέιβιντ Φέρνις (David Furnish) μέσω του Facebook.

"Η Μαντόνα. Το καλύτερο τραγούδι;;;;;;; Αντε και γα***ου!!!", έγραψε ο Φέρνις στη σελίδα του και η φωτιά άναψε για τα καλά.

Ωστόσο, και προφανώς κατόπιν πιο ήρεμης σκέψης και… νουθεσίας, ο Ντέιβιντ αποφάσισε να το "πάρει αλλιώς" και εμφανίστηκε με την ουρά στα σκέλια μετανιωμένος…

"Ουάου! Τι πανικός είναι αυτός που προκλήθηκε! Δόθηκε τεράστια έκταση στα σχόλιά μου σχετικά με τις Χρυσές Σφαίρες. Το πάθος μου για την ταινία μας 'Ζουμπαίος και Ιουλιέτα' καθώς και η σιγουριά ότι το τραγούδι του Έλτον θα κέρδιζε με έκαναν παρορμητικό. Όμως, οφείλω να πω ότι πραγματικά πιστεύω πως η Μαντόνα είναι μια σπουδαία καλλιτέχνης", το… γύρισε ο Φέρνις, τονίζοντας ότι "ο Έλτον και ο ίδιος, εύχονται στη Μαντόνα τα καλύτερα για την επόμενη πρεμιέρα της ταινίας της".

Μεγαλείο ψυχής, έστω και καθυστερημένο, και από τους δύο άντρες γιατί δεν μπορεί κανείς να μη σκεφτεί ότι ο Ντέιβιντ αποφάσισε να μιλήσει εξ ονόματος και του συζύγου...

Στο βίντεο που ακολουθεί, δείτε το τραγούδι που έχασε… Ο τίτλος είναι "Hello Hello" και ο σερ Έλτον Τζον το τραγουδά μαζί με τη Lady Gaga για το σάουντρακ της ταινίας κινουμένων σχεδίων "Ζουμπαίος και Ιουλιέτα".

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα