Γιατί απείλησε ότι θα πεθάνει η μητέρα της Σολωμού;

20.01.2012
Η Μαρία Σολωμού βρέθηκε καλεσμένη του Πέτρου Κωστόπουλου στην εκπομπή του «Βράδυ» και μίλησε για πολλά

Η Μαρία Σολωμού βρέθηκε καλεσμένη του Πέτρου Κωστόπουλου στην εκπομπή του «Βράδυ» και μίλησε για πολλά πράγματα αλλά κυρίως για την σχέση της με τον τραγουδιστή Πάνο Μουζουράκη.

Η μητέρα της Μαρίας Σολωμού όμω ςόταν έμαθε για τον δεσμό τους δεν πέταξε και από τη χαρά της αφού οι πρώτες λέξεις που κατάφερε να πει είναι: "Εγκεφαλικό! Θα πεθάνω! Θα πεθάνω!" είπε η μητέρα της Μαρίας κάπως σοκαρισμένη. Και γιατί άραγε αυτό; Ίσως γιατί όπως εξηγεί η Σολωμού: "Η πρώτη εντύπωση που δίνει ο Πάνος σε πολύ κόσμο είναι ότι είναι αλκοολικός, ναρκομανής. Επίσης μερικές φορές τραγουδάει κιόλας... που δεν το ξέρουμε σίγουρα", δήλωσε το Μαράκι. Έλα χρυσή μου πώς τα λες έτσι και εσύ… έξω απ'τα δόντια για τον αγαπημένο σου.

Η μάνα όμως είναι μάνα και πάντα λίγο υπερβολική και το μόνο σίγουρο είναι ότι μπορεί απλά να ένιωσε να στραβώνει λιγάκι η αριστερή της πλευρά και να πανικοβλήθηκε όσο να πεις. Κατ τ’άλλα η Μαρία ερωτεύτηκε τα μπλε ματάκια του Πάνου αλλά όλα κι όλα δεν σκέφτεται με τίποτα να του κάνει ένα παιδάκι: "Δεν κάνω, όχι", είπε κατηγορηματικά η ηθοποιός! Εμ αυτά χρυσή μου σου έρχονται από εκεί που δεν τα περιμένεις!

Ελένη Αναστασάκη