Ντέιβιντ Μπέκαμ: "Τα ρούχα της Χάρπερ είναι γελοία"

20.01.2012
Με αφορμή την πρόσφατη απόφασή του να κρατήσει την οικογένεια στην Αμερική, ο βρετανός άσσος του ποδοσφαίρου αναφέρθηκε και στις στυλιστικές συνήθειες των… γυναικών του. Και όχι με τα καλύτερα σχόλια!

γκαρνταρόμπα της είναι γελοία ήδη", αστειεύτηκε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ (David Beckham) αναφερόμενος στην έξι μηνών κόρη του, εκφράζοντας ταυτόχρονα τη χαρά του που μόλις ανανέωσε το συμβόλαιο με τους "Γκάλαξι" του Λος Άντζελες.

Εννοεί, δηλαδή ο καημένος ο 36χρονος ποδοσφαιριστής ότι ευτυχώς που θα πάρει πολλά χρήματα και θα μπορεί να υποστηρίζει τις "εξωφρενικές" επιλογές ρούχων της Χάρπερ (Harper). Ακούει η Βικτόρια (Victoria);

Η μοναχοκόρη του διάσημου ζευγαριού δεν έχει και πολλές επιλογές. Η μοίρα της ως προς τη σχέση της με τη μόδα είναι προδιαγεγραμμένη –και μάλιστα στο DNA της.

Η μαμά Βικτόρια έχει κάνει σκοπό της ζωής της, φαίνεται, να την έχει πάντα μοντελάκι, με δημιουργίες από τις πιο σπουδαίες μάρκες παγκοσμίως. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που η 36χρονη σχεδιάστρια μόδας επιλέγει για την κόρη της και την ίδια, ταιριαστά ρούχα, ώστε να κυκλοφορούν ως… σετάκι!

Όσο για τον μπαμπά Ντέιβιντ; Εκείνος δεν μπορεί ακόμη να πιστέψει ότι όντως έχει… κόρη.

"Όλα γύρω από τη Χάρπερ είναι θηλυκά. Ο τρόπος με τον οποίο κινείται, τρώει και γελάει. Είναι τέλειο να έχεις κόρη ύστερα από τρεις γιους", καμάρωσε ο πάτερ φαμίλιας, τονίζοντας όμως ότι το πιο σημαντικό στοιχείο από όλα είναι ότι εκείνη έχει τρεις μεγαλύτερους αδελφούς. Α, και έναν μπαμπά!

Όσο για το αν η Χάρπερ έχει πει την πρώτη της κουβέντα; Όχι ακόμη, αλλά σύμφωνα με τον Ντέιβιντ "είναι πολύ κοντά και σίγουρα θα είναι η λέξη 'μαμά'".

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα