Λαχτάρησε στην Άνδρο η Ελένη!

19.01.2012
Καιρό είχε να επισκεφτεί η Ελένη Μενεγάκη την πολυλατρεμένη Άνδρο της, στην οποία δεν παραλείπει να πηγαίνει ακόμη και τον χειμώνα. Αν και οι επισκέψεις της είναι πιο αραιές σε σχέση με το καλοκαίρι. Έτσι, πριν λίγες μέρες,

Καιρό είχε να επισκεφτεί η Ελένη Μενεγάκη την πολυλατρεμένη Άνδρο της, στην οποία δεν παραλείπει να πηγαίνει ακόμη και τον χειμώνα. Αν και οι επισκέψεις της είναι πιο αραιές σε σχέση με το καλοκαίρι. Έτσι, πριν λίγες μέρες, μαζί με τον Ματέο πήγαν στο... νησί τους για ένα διήμερο ξεκούρασης.

Κι εκεί που το ζεύγος χαλάρωνε, όπως διαβάζουμε στο «ΕΓΩ» έρχεται ένα απρόσμενο γεγονός να τους ταράξει και η Ελένη να λαχταρίσει για τα καλά. Ο καιρός άλλαξε απότομα και τα μποφόρια έδιναν κι έπαιρναν. Και ήταν τόσο ισχυρά, που το Λενιώ αγχώθηκε (τρελάθηκε δηλαδή) ότι θα αποκλειστούν στην Άνδρο.

Μωρέ μια χαρά ιδανικό σενάριο είναι και πολύ ρομαντικό, αλλά έλα όμως που την Δευτέρα είχε εκπομπή και τι θα γινόταν αν δεν πήγαινε; Πήγε στην Κούλουρη και ξαναήρθε ίσα με δέκα φορές η ψυχούλας της Ελένης, αλλά τελικά όλα πήγαν καλά. Τα... μανιασμένα μποφόρια έπεσαν και το ζεύγος κατάφερε να επιστρέψει στην Αθήνα το βράδυ της Κυριακής.