Αντζελίνα Τζολί: περιμένει το 7ο και το κρύβει!

18.01.2012
Η διάσημη πολύτεκνη μαμά, δεν απέκλεισε ποτέ το ενδεχόμενο να κάνει ακόμη ένα παιδάκι. Τι έξι, τι επτά, εδώ που τα λέμε. Όμως φαίνεται ότι ήρθε η στιγμή τα λόγια να γίνουν πράξεις…

Αν είναι ακριβείς οι πληροφορίες που μεταφέρουν πηγές της αμερικανικής έκδοσης του περιοδικού "ΟΚ", η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) ετοιμάζεται να γίνει μανούλα ξανά…

Η 36χρονη ηθοποιός και ο σύντροφός της, Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) έχουν ήδη έξι παιδιά –τρία βιολογικά και τρία υιοθετημένα. Μάλιστα το διάσημο ζευγάρι δεν σταματά να υπογραμμίζει την απόλυτη προτεραιότητα που έχει στη ζωή τους η οικογένεια.

Επιπλέον, πριν από λίγο καιρό το κορίτσι το είπε ξακάθαρα: "Με τον Μπραντ δεν παίρνουμε προφυλάξεις". Και να που οι κακές γλώσσες θέλουν το "λότο" να τους έπεσε ήδη!

Αντζελίνα είναι ήδη σχεδόν τριών μηνών έγκυος", αποκαλύπτουν πηγές του "ΟΚ" συμπληρώνοντας ότι παρόλο που δεν είναι ακόμη έτοιμη να κάνει την επίσημη ανακοίνωση, έχει ήδη αρχίσει να μοιράζεται το ευτυχές νέο με καλούς της φίλους…

Άλλες πηγές υποστηρίζουν ότι η Τζολί απολαμβάνει κάθε στιγμή της εγκυμοσύνης της "παρά τις πρωινές αδιαθεσίες που την ταλαιπωρούν ήδη".

Πάντως, η πρόσφατη εμφάνιση του διάσημου ζευγαριού στο κόκκινο χαλί των Χρυσών Σφαιρών δεν έριξε καθόλου λάδι στη φωτιά, αφού η Άντζι εμφανίστηκε απαστράπτουσα και υπερβολικά αδύνατη.

Ποιος ξέρει; Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που η εγκυμοσύνη –ιδιαίτερα σε πολύ αδύνατες γυναίκες- αργεί να δείξει τα πρώτα της σημάδια. Πάντα τα δείχνει όμως… Εν αναμονή, λοιπόν.