Ρέμος - Βοσκόπουλος: Δε λένε ούτε γεια;

18.01.2012
Αν και η συνεργασία τους είχε ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς, έφτασαν στο σημείο να μην ανταλλάσσουν ούτε ένα γεια. Ο λόγος για τον Αντώνη Ρέμο και τον Τόλη Βοσκόπουλο, των οποίων η συνεργασία

Αν και η συνεργασία τους είχε ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς, έφτασαν στο σημείο να μην ανταλλάσσουν ούτε ένα γεια. Ο λόγος για τον Αντώνη Ρέμο και τον Τόλη Βοσκόπουλο, των οποίων η συνεργασία όπως διαβάζουμε στο περιοδικό Ciao βρίσκεται σε τεντωμένο σχοινί και το Διογένης studio θυμίζει... Φλώρινα αυτές τις παγωμένες μέρες.

Μόλις ανακοινώθηκε η συνεργασία των δύο ανδρών νιώσαμε μεγάλη έκπληξη για τη συνύπαρξη τους επί πίστας, αλλά και χαρά (κυρίως οι φαν του Βοσκόπουλου) για την επιστροφή του στην αθηναϊκή νύχτα. Η πρεμιέρα τους στο Διογένης έγινε σε κλίμα συγκίνησης και τίποτε δεν προμήνυε τι θα ακολουθήσει. Εξάλλου, Ρέμος και Βοσκόπουλος έδειχναν να ταιριάζουν με τον δεύτερο να αποκαλεί τον πρώτο «γιε μου». Αλλά στη συνέχεια τα πράγματα άλλαξαν κι έφτασαν σήμερα να μη μιλάνε καν.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι συνεχείς παρεμβάσεις του Βοσκόπουλου στο πρόγραμμα έφεραν την κρίση κι ενώ στο ξεκίνημα εμφανιζόταν και τις τρεις μέρες, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή μετά την Πρωτοχρονιά σταμάτησε τις Κυριακές. Μάλιστα, την Πρωτοχρονιά είχαν δικαιολογήσει την απουσία του, λόγω αδιαθεσίας. Ωστόσο, όπως διαβάζουμε στο Ciao, όταν ρωτήθηκε σχετικά ο Βοσκόπουλος απάντησε ότι δεν είχαν συμφωνήσει να εμφανίζεται και τα τρία βράδια.

Βέβαια, υπήρξε και μία πιθανότητα ο Τόλης να σταματήσει εντελώς τις εμφανίσεις του από το Διογένης. Αλλά επειδή στην προσφορά του κέντρου που αποστέλλεται σε σωματεία και οργανώσεις για τις καθιερωμένες χοροεσπερίδες περιλαμβάνεται και το όνομα του Βοσκόπουλου, οι δύο πλευρές έριξαν νερό στο κρασί τους και αποφάσισαν να συνεχίσουν.