Τζούλια: Η νέα «εθνομάνα» μας. Όλε

17.01.2012
Ντελίριο ενθουσιασμού επικρατεί στους αγανακτισμένους και μη πολίτες, στους αναποφάσιστους, στους ψηφοφόρους που ανήκουν στην κατηγορία «Δεν ξέρω/δεν απαντώ». Η Τζούλια Αλεξανδράτου, αφού ξεκουράστηκε

Ντελίριο ενθουσιασμού επικρατεί στους αγανακτισμένους και μη πολίτες, στους αναποφάσιστους, στους ψηφοφόρους που ανήκουν στην κατηγορία «Δεν ξέρω/δεν απαντώ». Η Τζούλια Αλεξανδράτου, αφού ξεκουράστηκε από τα εξαντλητικά γυρίσματα των ερωτικών ταινιών της και την πολλή δουλειά που έπεσε ειδικά μετά τη μοναδική της ερμηνεία στο «Τζούλια 2 μαύροι», επιστρέφει με μεγάλα σχέδια. Θα δημιουργήσει το δικό της κόμμα.

Γιατί παρακαλώ; Καλύτεροι είναι οι Ιταλοί που είχαν την Τσιτσιολίνα; «Αντί να καθόμαστε με σταυρωμένα χέρια και να περιμένουμε το χειρότερο, ας δούμε και μια άλλη πλευρά ή ας κάνουμε και μια άλλη κίνηση, που ίσως καλυτερέψουν τα πράγματα. Ποτέ δεν ξέρεις» προλογίζει η Τζούλια στο κυπριακό site, Onlycy.com κ ρίχνει την βόμβα ότι θα κατέβει στις εκλογές ως αρχηγός κόμματος. Δεν ξέρουμε αν τα σχέδια της είναι επηρεασμένα από την πολιτική σταδιοδρομία της Τσιτσιολίνας ή και της Τζούλιας η αγανάκτηση έχει φτάσει στα όρια. Πάντως, εκείνη το έχει πάρει στα σοβαρά.

«Είναι μια πρωτοποριακή κίνηση, ίσως και ο κόσμος από αντίδραση και μόνο, ποτέ δεν ξέρεις, να με ψηφίσει. Ο κόσμος έχει αγανακτήσει με την πολιτική κατάσταση του τόπου» δηλώνει χαρακτηριστικά. Σε άλλες εποχές ίσως και να νιώθαμε προσβεβλημένοι από τις πολιτικές ορέξεις της Αλεξανδράτου. Έτσι, όμως που έχει γίνει το σκηνικό, μόνο η Τζούλια λείπει για να αποκτήσει και τη… χάρη!

P.S. Αλήθεια, αν η Τζούλια γίνει αρχηγός, το all time classic «Φέρε την Παπαρήγα την καλή» θα γίνει… «Φέρε την Τζούλια την καλή»;