Η Κέιτι Πέρι τα έβαψε... μπλε

17.01.2012
Την πρώτη της εμφάνιση μετά τα νέα για τον χωρισμό της έκανε η διάσημη τραγουδίστρια και δεν έδειχνε καθόλου στεναχωρημένη.

Μπορεί τελικά να επέλεξε να μην εμφανιστεί στα βραβεία "People's Choice Awards", προφανώς, μην νιώθοντας έτοιμη να αντιμετωπίσει τον… κόσμο, χθες όμως η Κέιτι Πέρι (Katy Perry) βγήκε από το καβούκι της. Και δεν σταματούσε να χαμογελά.

Ο φακός "συνέλαβε" την 26χρονη τραγουδίστρια στην παραλία της Σάντα Μπάρμπαρα στην Καλιφόρνια όπου φωτογραφιζόταν για ένα διαφημιστικό μεγάλης αθλητικής εταιρείας.

Φορώντας ένα καυτό σορτσάκι με ασορτί τοπάκι, τζάκετ και αθλητικά παπούτσια, η Κέιτι πόζαρε χαρούμενη και γελαστή αλλά πολύ διαφορετική!

Γνωστή για την αγάπη της στις… βαφές, η Πέρι άλλαξε πάλι εικόνα και έβαψε τα μαλλιά της μπλε. Το αποτέλεσμα είναι σίγουρα εντυπωσιακό. Τώρα αν είναι όμορφα ή άσχημα… αυτό εμπίπτει απολύτως στο θέμα "περί ορέξεως".

Πάντως, φήμες θέλουν τη νεαρή τραγουδίστρια να μην έχει βάλει τελείως πίσω της τον 14 μηνών γάμο της με τον Ράσελ Μπραντ (Russel Brand) και παρόλο που εκείνος έχει ήδη ανακοινώσει ότι ζητά διαζύγιο, εκείνη να επιμένει να τα ξαναβρούν.

Πληροφορίες θέλουν τον 36χρονο κωμικό να έχει δεχτεί να δεν την πρώην του ακόμη μια φορά για να ξεκαθαρίσουν τις μεταξύ τους εκκρεμότητες, ενώ η Κέιτι περιμένει τη συνάντηση ως μια τελευταία ευκαιρία για επανασύνδεση.

Στο βίντεο που ακολουθεί θυμηθείτε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Κέιτι Πέρι με τίτλο: "I kissed a girl".