Τι συμβαίνει με πρώην Μελέτη και Χαλκιά;

11.01.2012
Ένα μυστήριο επικρατεί γύρω από τον πρώην της Ελεονώρας Μελέτη, Γιάννη Ολζιέρσκι και την Φανή Χαλκιά. Οι δυο τους τον τελευταίο καιρό κάνουν στενή παρέα και δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι μεταξύ τους

Ένα μυστήριο επικρατεί γύρω από τον πρώην της Ελεονώρας Μελέτη, Γιάννη Ολζιέρσκι και την Φανή Χαλκιά. Οι δυο τους τον τελευταίο καιρό κάνουν στενή παρέα και δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι μεταξύ τους παίζει κάτι παραπάνω από μία απλή και δυνατή φιλία. Μάλιστα, Ολζιέρσκι και Χαλκιά έχουν βγει με παρέα σε στέκια της πόλης και σε κάποιες από αυτές τις εξόδους, τους «τσάκωσε» και ο φακός.

Σύμφωνα με το περιοδικό Hello, που αυτή την εβδομάδα έχει πλούσιο φωτογραφικό υλικό από πρόσφατη έξοδο τους στον Sakis Ρουβά, οι δυο τους είναι μαζί κι ερωτευμένοι. Μαζί τους ήταν και ο στενός φίλος της Φανής, Γιώργος Δουδέσης. Σύμφωνα με το δημοσίευμα του περιοδικού, αδιαφορούσαν πλήρως για τα βλέμματα του κόσμου, είχαν ανεβασμένη διάθεση κι έδειχναν να απολαμβάνουν με την ψυχή τους το πρόγραμμα, ενώ δεν έλειψαν οι στιγμές διαχυτικότητας με αγκαλιές κι αφιερώσεις.

Την ίδια μέρα και δημοσίευμα του Ciao, αναρωτιέται τι συμβαίνει μεταξύ τους, έχοντας ρεπορτάζ και φωτογραφικό υλικό από έξοδο τους στο REX. Και σε αυτές τις φωτογραφίες υπάρχει μία κάποια διαχυτικότητα, ενώ σύμφωνα με το δημοσίευμα η γνωριμία τους έγινε το καλοκαίρι στην Μύκονο, μέσω κοινής παρέας.

Πάντως, δικά μας έμπιστα μάτια, εντόπισαν (τον προηγούμενο μήνα) Χαλκιά, Ολζιέρσκι, Δουδέση και μεγάλη παρέα σε εστιατόριο στο Κολωνάκι. Σε αυτήν ήταν και αιθέρια μελαχρινή ύπαρξη, η οποία εκείνο το βράδυ μονοπώλησε το ενδιαφέρον του Γιάννη, αφού καθόταν και δίπλα του.

Τι να πεις.... Μυστήρια πράγματα, αλλά όπως ξέρεις... «ο έρωτας, ο βήχας και το χρήμα δεν κρύβονται»!!!! Θα φανεί τι παίζει.