Ο Μπράιαν Φέρι παντρεύτηκε την... κόρη του

11.01.2012
Γαμπρός ντύθηκε ο 66χρονος διάσημος ρόκερ στο πλευρό της αγαπημένης του, Αμάντα Σέπαρντ (Amanda Sheppard). Τι και αν εκείνη είναι 37 χρόνια νεότερή του; Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Dailymail, η 29χρονη υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων είπε το ναι στον Μπράιαν Φέρι (Bryan Ferry) την περασμένη εβδομάδα σε μια πολύ ρομαντική και άκρως ιδιωτική τελετή στα νησιά Τερκς & Κάικος και συγκεκριμένα στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο "Amanyara".

Αυτός ήταν ο δεύτερος γάμος για τον διάσημο τραγουδιστή των Roxy Music, ο οποίος έχει τέσσερις γιους από τον πρώτο του γάμο με τη Λούσι Χέλμορ (Lucy Helmore) που κράτησε 21 χρόνια.

Μάλιστα, ο μεγαλύτερος γιος του, Ότις (Otis) είναι συνομήλικος της νέας της συζύγου. Ο Άιζακ (Isaac) είναι 26 χρονών, ο Τάρα (Tara) 21ός και ο Μέρλιν (Merlin) 20.

Ο Φέρι μίλησε πρόσφατα για τη σχέση του με την κατά πολύ νεότερη σύντροφό του στο περιοδικό "Live". "Η αλήθεια είναι ότι στην ηλικία μου δεν γνωρίζει κανείς ενδιαφέροντες ανθρώπους που δεν είναι παντρεμένοι", εξήγησε ο Μπράιαν, τονίζοντας πόσο σημαντικό είναι το γεγονός ότι ασχολείται με τη μουσική και με αυτό τον τρόπο έρχεται σε συνεχή επαφή με κόσμο διαφόρων ηλικιών, είτε μέσω του κοινού του είτε μέσω των συνεργατών του.

Πάντως, τον καιρό που ο διάσημος μουσικός έγραφε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, το τραγούδι "Slave to love" (θυμηθείτε το στο βίντεο που ακολουθεί), η Αμάντα ήταν μόλις 2 χρονών. Το 1985, για να μην χάσετε χρόνο με τις πράξεις… Ε, και;

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα