"Η Τζένιφερ χρειάζεται ψυχίατρο"

11.01.2012
Νέο επεισόδιο στο σίριαλ του χωρισμού της 42χρονης λατίνας σταρ και του Μαρκ Άντονι (Marc Anthony) με τον ίδιο να υποστηρίζει ότι χρειάζεται… "επαγγελματική βοήθεια".


Νέο επεισόδιο στο σίριαλ του χωρισμού της 42χρονης λατίνας σταρ και του Μαρκ Άντονι (Marc Anthony) με τον ίδιο να υποστηρίζει ότι χρειάζεται… "επαγγελματική βοήθεια".

Η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) και ο Άντονι ανακοίνωσαν τον Ιούλιο ότι χωρίζουν ύστερα από επτά χρόνια γάμου και από τότε η σχέση τους φαινόταν να πάει καλά. Τουλάχιστον μέχρι τη στιγμή που η Τζένιφερ άρχισε να "χάνει τα λογικά της" με τον καινούριο αγαπημένο της.

Η JLo δεν έχασε χρόνο και από τη στιγμή που χώρισε, το όνομά της συνδέθηκε με διάφορους άντρες, μεταξύ των οποίων και ο Μπράντλεϊ Κούπερ (Bradley Cooper).

Όμως, αυτός που τελικά κέρδισε την καρδιά της είναι ο 24χρονος χορευτής Κάσπερ Σμαρτ (Casper Smart) τον οποίο η Λόπεζ μοστράρει πια και δημοσίως.

Ο Άντονι προσπάθησε να φερθεί πολιτισμένα επί του θέματος, αλλά η πρώην σύζυγος δεν βοηθά, ειδικά όταν λέγεται ότι επιθυμεί διακαώς να γίνει άμεσα "κυρία Κάσπερ Σμαρτ"!

Στην πρώτη έκρηξή του, ο Μαρκ Άντονι απαγόρευσε να επιβαίνουν τα παιδιά του σε αυτοκίνητο που οδηγεί ο Σμαρτ, με δεδομένο ότι εκκρεμούν εις βάρος του δύο υποθέσεις παραβίασης του ΚΟΚ.

Η δεύτερη προέκυψε χθες ύστερα από έναν ακόμη γερό καυγά ανάμεσα στο πρώην ζεύγος με αφορμή το "τεκνό της Τζεν", όπως μεταδίδει το RadarOnline.

"Η Τζεν βλέπει πολύ σοβαρά το θέμα του Κάσπερ και αυτό κάνει τον Μαρκ να σκάει από τη ζήλεια. Της είπε μάλιστα ότι θα έπρεπε να δει έναν ψυχίατρο, για να της εξηγήσει γιατί πάντα χρειάζεται έναν άντρα πλάι της", μεταφέρουν πηγές του ιστότοπου, θυμίζοντας ότι η Λόπεζ τα έφτιαξε με τον Άντονι αμέσως μόλις είχε χωρίσει από τον Μπεν Άφλεκ (Ben Affleck) με τον οποίο τα είχε φτιάξει αμέσως μετά τον χωρισμό της από τον γάμο της με τον χορευτή Κρις Τζαντ (Cris Judd), και ακριβώς πριν από αυτόν ήταν ο Σον Κομπς (Sean Combs) και η ιστορία… πάει λέγοντας.

Η αλήθεια είναι ότι η σχέση της Λόπεζ με τον Άντονι είναι η μακροβιότερη στη ζωή της, συν του ότι της έχει χαρίσει και τα δίδυμα παιδιά της, Μαξ και Εμ.

Όσο για τον Μαρκ; Μπορεί να τα έχει "πάρει κρανίο" με την πρώην σύζυγο, όμως δεν έχει καθίσει με σταυρωμένα χέρια. Οι φωτογραφίες που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Facebook, αγκαλιά με την εντυπωσιακή καινούρια του σύντροφο αποδεικνύουν ότι έχει γυρίσει σελίδα και εκείνος. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα όμως…

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα