Επέστρεψε στο σπίτι η Μπιγιονσέ

11.01.2012
Έφυγε από το μαιευτήριο η 30χρονη ποπ σταρ μαζί με τη νεογέννητη κορούλα της και το έκανε με πολύ "κινηματογραφικό τρόπο", όπως μεταδίδει σήμερα το ειδησεογραφικό πρακτορείο "Cover Media".


Έφυγε από το μαιευτήριο η 30χρονη ποπ σταρ μαζί με τη νεογέννητη κορούλα της και το έκανε με πολύ "κινηματογραφικό τρόπο", όπως μεταδίδει σήμερα το ειδησεογραφικό πρακτορείο "Cover Media".

Η Μπιγιονσέ Νόουλες (Beyoncé Knowles) γέννησε το Σάββατο κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφάλειας και μυστικότητας στο νοσοκομείο Lenox Hill, όπου σύμφωνα με πληροφορίες πλήρωσε το αστρονομικό ποσό του 1.3 εκατομμυρίου δολαρίων για να κλείσει ολόκληρο τον τέταρτο όροφο.

Μαμά και κόρη χαίρουν άκρας υγείας, ο ευτυχής μπαμπάς, Jay Z, πετάει στα σύννεφα και έχει ήδη γράψει τραγούδι για να περιγράψει τα συναισθήματά του, χρησιμοποιώντας μάλιστα και τις κραυγούλες τις μικρής Μπλου Άιβι (Blue Ivy) προς το τέλος, και ήρθε η ώρα η μικρούλα να πάει στο σπίτι της.

Αυτό, όμως, δεν μπορεί να είναι κάτι απλό…

Πληροφορίες θέλουν την Μπιγιονσέ να φεύγει από την πίσω πόρτα του νοσοκομείου γύρω στη 1:30 τα ξημερώματα της Τρίτης με ένα κομβόι κατάμαυρων SUV αυτοκινήτων με φιμέ τζάμια που έτρεχαν με μεγάλη ταχύτητα ώστε να μην προλάβει κανείς να βγάλει έστω και την παραμικρή φωτογραφία.

"Η έξοδος ήταν πολύ ακριβής, σχεδόν στρατιωτική", μεταφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, συμπληρώνοντας ότι ήταν άψογα σκηνοθετημένη.

Φωτογραφίες του μωρού της Μπιγιονσέ και του ράπερ συζύγου της αναμένεται να φτάσουν μέχρι και το ένα εκατομμύριο δολάρια, ποσό που ήδη φαίνεται να έχουν ξεπεράσει οι διάσημοι γονείς στις "υπερβολές" που έχουν κάνει για την κόρη τους.

"Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την άφιξη της όμορφης κόρης μας, Μπλου Άιβι Κάρτερ, η οποία γεννήθηκε το Σάββατο 7 Ιανουρίου 2012. Η γέννησή της ήταν έντονη συναισθηματικά και υπερβολικά ειρηνική. Βρισκόμαστε στον παράδεισο. Γεννήθηκε φυσιολογικά, είναι υγιέστατη και ζυγίζει 3 κιλά και 20 γραμμάρια. Ήταν η ωραιότερη εμπειρία στις ζωές και των δυο μας. Είμαστε ευγνώμονες για τις προσευχές, τις ευχές σας, την αγάπη και τη συμπαράσταση", έγραφε η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι διάσημοι γονείς για την υψηλή τους άφιξη. Να του ζήσει.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα