Κίρα Νάιτλι: Κλαίω μόνη μου στο μπάνιο

09.01.2012
Μπορεί να έχει λάβει αρκετές διθυραμβικές κριτικές για τη δουλειά της, όμως η 26χρονη ηθοποιός ξεκαθαρίζει ότι σε καμία περίπτωση δεν θεωρεί την επιτυχία "εγγυημένη".

Μπορεί να έχει λάβει αρκετές διθυραμβικές κριτικές για τη δουλειά της, όμως η 26χρονη ηθοποιός ξεκαθαρίζει ότι σε καμία περίπτωση δεν θεωρεί την επιτυχία "εγγυημένη".

Μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα "The Independent", η Κίρα Νάιτλι (Keira Knightley) υποστηρίζει ότι τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο.

"Αν κάποιος σου προσφέρει μια δουλειά, πρέπει να την πάρεις. Στο δικό μου επάγγελμα, δεν υπάρχουν εγγυήσεις για τίποτα. Μπορεί να κάνεις λάθος επιλογές και κάποια στιγμή να αντιληφθείς ότι δεν υπάρχουν άλλοι ρόλοι για σένα", ομολόγησε η Κίρα, η οποία αυτό τον καιρό πραγματοποιεί γυρίσματα για την κινηματογραφική προσαρμογή του κλασικού έργου του Λέοντος Τολστόι (Leo Tolstoy), "Άνα Καρένινα". Η Νάιτλι κρατά τον πρωταγωνιστικό ρόλο δίπλα στον Τζουντ Λο (Jude Law) και τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Τζο Ράιτ (Joe Wright).

Στη συνέχεια της συνέντευξης, η Κίρα παραδέχτηκε ότι επηρεάζεται πολύ από όλα όσα γράφονται για εκείνη στον Τύπο. Μάλιστα μερικές φορές περισσότερο από όσο θα έπρεπε.

"Υπάρχουν φορές που κάθομαι στο πάτωμα του μπάνιου και κλαίω με λυγμούς. Άλλες φορές, απλά δεν δίνω σημασία σε όσα λένε για μένα. Εξαρτάται από την ημέρα της εβδομάδας", εξηγεί η Νάιτλι, ξεκαθαρίζοντας τη σχέση της με τη δημοσιότητα.

"Πιστεύω ότι όλοι έχουν δικαίωμα στην προσωπική ζωή και το όριο είναι ξεκάθαρο", τονίζει η γνωστή ηθοποιός συμπληρώνοντας ότι δίνει συνεντεύξεις σε κάθε αφορμή που δίνεται από τη δουλειά της, με την ελπίδα ότι οι δημοσιογράφοι θα ενδιαφερθούν αποκλειστικά και μόνο για όσα έχει να πει επί του εκάστοτε θέματος. Και μόνο για αυτό…

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα