Πάρις Χίλτον: Τη σούταραν για... παρενόχληση

04.01.2012
Το έκανε πάλι το θαύμα της η 30χρονη κοσμική κληρονόμος και μάλιστα Πρωτοχρονιάτικα. Το πλήρωσε, βέβαια, αναλόγως!

Το έκανε πάλι το θαύμα της η 30χρονη κοσμική κληρονόμος και μάλιστα Πρωτοχρονιάτικα. Το πλήρωσε, βέβαια, αναλόγως!

Όπως μεταδίδει σήμερα το "Cover Media", η Πάρις Χίλτον (Paris Hilton) πέρασε το ρεβεγιόν στο Μαϊάμι και συγκεκριμένα στο κλαμπ Wet του W South Beach hotel, όπου ο φημολογούμενος ως νέος αγαπημένο της, μουσικός παραγωγός και DJ, Afrojack, έπαιζε μουσική.

Μέχρι εκεί όλα καλά, όμως φαίνεται ότι η Χίλτον άναψε φωτιές με την παρουσία της, και χρειάστηκε να μεσολαβήσουν οι υπεύθυνοι της βραδιάς για να… σβήσουν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post, η άτακτη Πάρις ανέβηκε στη σκηνή μαζί με τον DJ Afrojack, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Νικ βαν ντε Γουόλ (Nick van de Wall), και άρχισε τα τσαλίμια σε τέτοιο βαθμό που φαίνεται ότι δεν άφηνε τον καλό της να εργαστεί ως έπρεπε.

Σε κάποιο σημείο, μάλιστα, οι υπεύθυνοι του κλαμπ ανέβηκαν στη σκηνή και της ζήτησαν να κατέβει μαζί με τους υπόλοιπους θαμώνες, έτσι ώστε να μην αποσπάται η προσοχή του Afrojack στα ντεκς.

Βέβαια, ο εκπρόσωπος της Χίλτον είχε μια διαφορετική εκδοχή για το συμβάν: "Έκανε πολύ ζέστη και η Πάρις κατέβηκα για να αλλάξει φόρεμα. Ο υπεύθυνος του κλαμπ τη βοήθησε να κατέβει από τη σκηνή", ήταν η επίσημη εξήγηση για την αποχώρηση της Χίλτον. Έστω…

Λίγο νωρίτερα, το ζευγάρι είχε απολαύσει ένα ρομαντικό δείπνο στο εστιατόριο "The Dutch", όπου αυτόπτες μάρτυρες μετέφεραν ότι οι δυο τους κάθισαν δίπλα δίπλα, χαρίζοντας χαδάκια και φιλάκια μεταξύ τους όλη την ώρα.

Ζωή Κίττα