Μπάρμπα - Γκλέτσος: Η σχέση και η... αιματηρή σκηνή ζηλοτυπίας!

03.01.2012
Βρε κοίτα τι μαθαίνει κανείς στα γεράματα. Γιατί ναι, όσο ζεις, μαθαίνεις. Και τι μαθαίνεις; Σπουδαία πράγματα, όπως ότι η Βάνα Μπάρμπα είχε μία θυελλώδη σχέση με τον Απόστολο Γκλέτσο. Επίσης, μαθαίνεις ότι η Βάνα ήταν εκείνη

Βρε κοίτα τι μαθαίνει κανείς στα γεράματα. Γιατί ναι, όσο ζεις, μαθαίνεις. Και τι μαθαίνεις; Σπουδαία πράγματα, όπως ότι η Βάνα Μπάρμπα είχε μία θυελλώδη σχέση με τον Απόστολο Γκλέτσο. Επίσης, μαθαίνεις ότι η Βάνα ήταν εκείνη που κυνήγησε το αρσενικό, το οποίο το είδε όμορφο δίπλα στη Ρούλα Κορομηλά και θέλησε να το κάνει δικό της.

Τη σχέση αυτή, λοιπόν και άγνωστες πτυχές της αποκάλυψε η Βάνα στη Ναταλία Γερμανού, επίσης πάλαι ποτέ σύντροφο Γκλέτσου. Έτσι φαίνεται ότι και τις δύο τις πλημμύρισαν οι Γκλέτσο- αναμνήσεις. Έτσι, η Μπάρμπα αποκάλυψε ότι εκείνη βρήκε το τηλέφωνό του κι έκανε την πρώτη κίνηση. Η σχέση τους ήταν μέσα στην ένταση και το πάθος και όπως χαρακτηριστικά είπε: «Αν έμενα με τον Γκλέτσο, θα με είχε σκοτώσει». Μπρρρρ.

Μεταξύ μας, δεν έχει και τόσο άδικό. Και για να καταλάβεις, η Βάνα μίλησε για μία σκηνή ζηλοτυπίας που της έκανε ο Γκλέτσος και κατέληξε... αιματηρή. «Ήμασταν στα γενέθλια ενός φίλου και ο Απόστολος έτυχε να έλθει πιο αργά. Εγώ λοιπόν καθόμουν με έναν κοινό μας φίλο, αρχιτέκτονα. Με το που μπήκε ο Απόστολος και με είδε, άρχισε να ουρλιάζει και να ρωτάει ποιος είναι αυτός που μου κρατάει το χέρι, να με κυνηγάει σε όλο το μαγαζί και να κρύβομαι για να μην με πιάσει. Κάποια στιγμή, λοιπόν, εγώ φεύγω από το μαγαζί, δεν ξέρω τι έχει μεσολαβήσει και πάω στο σπίτι μου. Γύρω στις πέντε το πρωί, μου χτυπάει την πόρτα και τον βλέπω με αίματα μπροστά μου σε άθλια κατάσταση».