Τώρα ησυχάσαμε: Τα βρήκαν Τσαλίκης - Μουτσινάς!

27.12.2011
Τούτους τους εκπροσώπους της showbiz δεν τους προλαβαίνουμε ποτέ. Για πότε αγαπιούνται, τσακώνονται, σφάζονται και μετά ξανά αγαπιούνται (μέχρι να τσακωθούν πάλι) ο Θεός και η celebrity ψυχή τους.

Τούτους τους εκπροσώπους της showbiz δεν τους προλαβαίνουμε ποτέ. Για πότε αγαπιούνται, τσακώνονται, σφάζονται και μετά ξανά αγαπιούνται (μέχρι να τσακωθούν πάλι) ο Θεός και η celebrity ψυχή τους. Τρανό παράδειγμα ο Γιώργος Τσαλίκης με το Νίκο Μουτσινά, τους οποίους η κακή συνύπαρξη και το άδοξο τέλος της συνεργασίας τους στο «Δέστε Τους» τους έκανε ορκισμένους… οχτρούς.

Τα σύνεργα του πολέμου θάφτηκαν και αν τα δυο αγόρια είπαν στο παρελθόν και δυο τρεις βαριές κουβέντες κι έριξαν και λίγη χολή παραπάνω, ψωμί κι αλάτι. Η κόντρα πλέον είναι… last year και ο νέος χρόνος που έρχεται θα τους βρει αγαπημένους, μονιασμένους σε σημείο που κουνάς το κεφάλι σου για να δεις αν είναι στη θέση του. Με αυτά που βλέπεις, πώς να αντέξει και αυτό;

Τέλος πάντων, το μεγάλο μόνιασμα ήρθε την παραμονή Χριστουγέννων (όχι που νομίζεις ότι το πνεύμα μόνο στους ήρωες των χολιγουντιανών χριστουγεννιάτικων ταινιών μπαίνει) στο μαγαζί που άδει ο Τσαλίκης. Ο Μουτσινάς τον επισκέφτηκε με την παρέα του και χαρμόσυνες καμπάνες ήχησαν επί πίστας. Και να οι αγκαλιές και να τα φιλιά και να οι αγάπες και να τα κομπλιμέντα του Τσαλίκη στον Μουτσινά.

Στο τέλος, δε, ο παρουσιαστής τον επισκέφτηκε στο καμαρίνι και να ναι καλά ο αοιδός που ανέβασε στο Twitter φωτογραφίες – ντοκουμέντο από τη μεγάλη συμφιλίωση!