Παντρεύεται σταρ του Dancing!

27.12.2011
Γουρλίδικο αποδεικνύεται το Dancing είτε του πάγου είτε των stars,αφού οι προτάσεις γάμου και στα δύο show Πέφτουν βροχή. Έτσι, μετά την Μαριάννα Καλλέργη και τον Αλεξέι, ακόμη μία «χορεύτρια» φόρεσε μονόπετρο

Γουρλίδικο αποδεικνύεται το Dancing είτε του πάγου είτε των stars,αφού οι προτάσεις γάμου και στα δύο show Πέφτουν βροχή. Έτσι, μετά την Μαριάννα Καλλέργη και τον Αλεξέι, ακόμη μία «χορεύτρια» φόρεσε μονόπετρο. Πρόκειται για την Μαρία Τσουρή του Dancing with the stars, η οποία μετά από ένα χρόνο επισημοποίησε τη σχέση της με τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real life ο μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού έκανε, πριν από λίγες μέρες, πρόταση γάμου στην αγαπημένη του. Οι δυο τους μπήκαν μαζί σε γνωστό κοσμηματοπωλείο στο κέντρο της Αθήνας, όπου ο Παναγιώτης αγόρασε για τη Μαρία ένα εντυπωσιακό μονόπετρο δαχτυλίδι, μεγάλης αξίας.

Μάλιστα, διαβάσαμε ότι η Τσουρή δεν είχε ιδέα για την πρόταση και μόλις είδε το μονόπτερο, αιφνιδιάστηκε. Αλλά το «ναι» το είπε αμέσως. Εξάλλου, η σχέση τους προς γάμο μεριά πήγαινε και το ζευγάρι εδώ και μήνες συγκατοικεί στην Γλυφάδα. Οπότε, τι απόμενε; Η πρόταση. Όσο για τον γάμο; Ακόμη δεν έχουν ορίσει ημερομηνία. αλλά σύντομα θα γίνει και αυτό.