Σίσσυ-Το παράδειγμα: «Έχω 2 χρόνια να ψωνίσω»

27.12.2011
Σαν της Σίσσυς Χρηστίδου να ήταν όλα τα ελληνικά νοικοκυριά και δεν θα είχαμε ούτε ένα… υπερχρεωμένο! Παράδειγμα προς μίμηση είναι η παρουσιάστρια, αλλά φευ για τα εμπορικά είναι η… καταστροφή τους

Σαν της Σίσσυς Χρηστίδου να ήταν όλα τα ελληνικά νοικοκυριά και δεν θα είχαμε ούτε ένα… υπερχρεωμένο! Παράδειγμα προς μίμηση είναι η παρουσιάστρια, αλλά φευ για τα εμπορικά είναι η… καταστροφή τους, το λουκέτο τους! Όπως αποκάλυψε η ίδια, έχει δύο ολόκληρα (ναι 2 ολόκληρα) χρόνια να ψωνίσει. Το ξεκαθαρίζει, άλλωστε: «δεν έχω έξοδα». Λεφτά για ρούχα δεν ξόδευε από παλιά, ενώ ως παρουσιάστρια έχει και τα τυχερά της, αφού όλο και κάποια ρούχα τους δίνουν δώρο. Γιατί κατά τα άλλα, έχει δύο χρόνια να πάει στα μαγαζιά για να ψωνίσει.

Πώς είναι η Ελένη Μενεγάκη; Καμία σχέση. Αλλά να την πιστέψουμε λες; Γιατί όχι; Το κορίτσι επιμένει και λέει ότι τα έξοδα της είναι η βενζίνη, τοsuper market και τα έξοδα του παιδιού, ενώ προτιμά να ξοδεύει τα λεφτά σε ταξίδια. Και το τελειωτικό χτύπημα της Σίσσυς στη σύγχρονη γυναίκα έρχεται με την αποκάλυψη ότι κουμάντο στα οικονομικά του σπιτιού κάνει ο σύζυγος, Θοδωρής Μαραντίνης. Ναι κι όμως. Είναι παραδοσιακή γυναίκα κι έτσι ο άνδρας του σπιτιού κάνει κουμάντο και στα λεφτά της Σίσσυς.