Εφιαλτικές στιγμές για Μαριλένα και σύζυγο

27.12.2011
Μαύρα Χριστούγεννα έκανε η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου και ο σύζυγός της, Κωνσταντίνος Κοροξενίδης. Αργά το βράδυ της Παρασκευής, και ενώ το ζευγάρι απουσίαζε από το σπίτι του στην Πολιτεία,

Μαύρα Χριστούγεννα έκανε η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου και ο σύζυγός της, Κωνσταντίνος Κοροξενίδης. Αργά το βράδυ της Παρασκευής, και ενώ το ζευγάρι απουσίαζε από το σπίτι του στην Πολιτεία, δύο άγνωστοι διαρρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι τους στην Πολιτεία. Αυτόματα ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός που είχε εγκατασταθεί στον χώρο κι έτσι ειδοποιήθηκε μέσω του κινητού του ο Κοροξενίδης.

Κι εκεί ξεκινούν οι εφιαλτικές στιγμές για το ζευγάρι. Οι ληστές όταν έφτασε στο σπίτι ήταν ακόμη μέσα. Έτσι, όπως αποκάλυψε ο ίδιος, οι ληστές τον ακινητοποίησαν, τον έδεσαν και τον κλείδωσαν στο μπάνιο. Μετά από πολλές προσπάθειες κατάφερε να λυθεί και κάλεσε την αστυνομία. Και προς μεγάλη τους λύπη στη συνέχεια διαπίστωσαν ότι οι άγνωστοι άνδρες είχαν αφαιρέσει από το σπίτι αρκετά χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα.

Όσο για την Μαριλένα, η οποία διανύει τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης στο δεύτερο παιδί τους, εκείνη τη στιγμή μαζί με τον 3χρονο γιο τους βρίσκονταν μακριά από το σπίτι.