ΝτιΚάπριο: από μοντέλα σε μοντέλα θα πετάω

23.12.2011
Δεν τον προλαβαίνουμε τον 37χρονο ηθοποιό με τις κατακτήσεις του, οι οποίες παρεμπιπτόντως είναι στη συντριπτική τους πλειοψηφία επαγγελματίες μοντέλα.


Δεν τον προλαβαίνουμε τον 37χρονο ηθοποιό με τις κατακτήσεις του, οι οποίες παρεμπιπτόντως είναι στη συντριπτική τους πλειοψηφία επαγγελματίες μοντέλα.

Από τη Ζιζέλ Μπούντχεν (Gisele Bunchen) και την Μπαρ Ραφαέλι (Bar Refaeli) μέχρι την Άλις Κρόφορντ (Alyce Crawford) και τώρα την Έριν Χέδερτον (Erin Heatherton), ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο (Leonardo DiCaprio) έχει αποδείξει έμπρακτα την αδυναμία του στις καλλίγραμμες εκπροσώπους της πασαρέλας.

Τους τελευταίους μήνες ο Λίο βρίσκεται στην Αυστραλία για τα γυρίσματα του ριμέικ της ταινίας "The Great Gatsby", υπό τη σκηνοθετική μπαγκέτα του Μπαζ Λούρμαν (Baz Lurhmann).

Στη μακρινή αυτή χώρα, φαίνεται ότι… ανθεί το επάγγελμα του μοντέλου και ο ΝτιΚάπριο έχει, μάλλον, χάσει τον μπούσουλα, με τις φήμες να τον θέλουν να έχει γιορτάσει τα γενέθλιά του με 40 από αυτές τις καλλονές.

Αφού εκδήλωσε τον θαυμασμό του για την Κάρλι Κλος (Karlie Kloss) σε ένα σόου της Victoria's Secret, ο Λίο εθεάθη με τις αυστραλές Άλις Κρόφορντ και Κένταλ Σούλερ (Kendal Schuler) καθώς και με τη ρουμανικής καταγωγής Μανταλίνα Γκενέα (Madalina Ghenea).

Τελικά, όμως, φαίνεται ότι η 22χρονη αμερικανίδα Έριν Χέδερτον έχει κερδίσει στα… σημεία.

Το ζευγάρι εντοπίστηκε σε πρόσφατη εκδρομή τους στο πάρκο όπου έδειχναν ιδιαίτερα "συνεπαρμένοι" ο ένας από τον άλλο, ενώ πηγές αναφέρουν ότι η Έριν ταξιδεύει στην Αυστραλία όσο πιο συχνά μπορεί για να είναι κοντά στον αγαπημένο της.

Ζωή Κίττα