Ευτυχισμένος Γρηγόρης: "Αυτά τα Χριστούγεννα δεν είμαι μόνος"

23.12.2011
Ο αγαπημένος μας Γρηγόρης Αρανούτογλου, μίλησε για όλους και για όλα στο περιοδικό “People” αλλά κυρίως

Ο αγαπημένος μας Γρηγόρης Αρανούτογλου, μίλησε για όλους και για όλα στο περιοδικό “People” αλλά κυρίως για τη σχέση του με την Νικόλ Κόντοβος αλλά κυρίως εξηγεί γιατί φέτος τις γιορτές είναι πιο ευτυχισμένος από ποτέ!

"Μα γιατί αυτά τα Χριστούγεννα δεν είμαι μόνος μου, υπάρχει η Νικόλ ", δήλωσε μέσα στην καλή χαρά το αγόρι!

Και τι το διαφορετικό έχει αυτή η σχέση του (που μετρά μόλις ενάμιση μήνα): "Η σχέση δεν έχει να κάνει πάντα με τον άλλο άνθρωπο αλλά και με σένα. Η σχέση μου με την Νικόλ είναι πιο ώριμη, πιο συνειδητοποιημένη και στοχευμένη. Ξέρω για ποιο λόγο βρίσκομαι με αυτόν τον άνθρωπο και γιατί βρίσκεται μαζί μου. Όσο περνούν τα χρόνια ζητάς άλλα πράγματα. Ξέρω τι θέλω και έχω μάθει και να το ζητάω πια”, είπε ο συνειδητοποιημένος πλέον Γρηγόρης.

Και τώρα πώ ςνιώθει που το έχει μάθει όλος ο κόσμος ότι είναι μαζί; “Δεν βρίσκω κανένα λόγο πια να μη λέω με ποιον είμαι. Όσο για το ασφαλής, σε ενάμιση μήνα δεν ξέρω τι να σου πω. Απλά έχω έναν άνθρωπο, τη Νικόλ, που χαίρομαι να είμαι μαζί της. Είναι ωραίος άνθρωπος , ωραία γυναίκα" είπε χαρακτηριστικά στολίζοντας έτσι την καλή του! Άντε λοιπόν Γρηγόρη μας και καλές γιορτές!

Ελένη Αναστασάκη