Ο Άστον έσκασε μύτη με σωσία της Ντέμι

22.12.2011
Στη Γερμανία βρέθηκε για λίγες μέρες ο 33χρονος ηθοποιός και έδειξε πως τα γούστα του… παραμένουν σταθερά!


Στη Γερμανία βρέθηκε για λίγες μέρες ο 33χρονος ηθοποιός και έδειξε πως τα γούστα του… παραμένουν σταθερά!

Ο Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher) φαίνεται ότι απολαμβάνει την εργένικη ζωή παρέα πάντα με όμορφες γυναίκες, όμως, όπως αποδεικνύει και ο φακός, η πρώην σύζυγός του τον… καταδιώκει ακόμη.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Κούτσερ βρέθηκε στο Βερολίνο, όπου ο φακός τον συνέλαβε να διασκεδάζει συντροφιά με τρεις νεαρές γυναίκες, μία εκ των οποίων ήταν ίδια με την Ντέμι Μουρ (Demi Moore).

"Ο Κούτσερ καθόταν μπροστά από ένα ανοιχτό παράθυρο μαζί με την κοπέλα. Μιλούσε, φλέρταρε, έπινε κόκκινο κρασί και κάπνιζε το ένα τσιγάρο μετά από το άλλο", μεταφέρουν αυτόπτες μάρτυρες στο περιοδικό "Us Weekly" συμπληρώνοντας ότι η παρέα έφυγε από το κλαμπ όπου διασκέδαζε λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα.

Ο γνωστός ηθοποιός μπήκε μαζί με τις τρεις γυναίκες σε αυτοκίνητο με σωφέρ που τους περίμενε και –προφάνως- συνέχισαν τη διασκέδασή τους σε κάποιο πιο… ιδιωτικό μέρος.

Φαίνεται πως του έγιναν συνήθεια οι πολλές γυναίκες του Άστον μετά την περιπέτεια που του κόστισε τον γάμο του με την Ντέμι Μουρ. Και σε εκείνη την περίπτωση –παρά το γεγονός ότι στο κρεβάτι κατέληξε μόνο με τη Σάρα Λεάλ (Sara Leal), όπως λέγεται- το πάρτι είχε ξεκινήσει με τέσσερις γυναίκες στην μπανιέρα του!

Από την πλευρά της, η 49χρονη σταρ φαίνεται ότι προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ του σκανδάλου και να βρει το κουράγιο να συνεχίσει και πάλι τη ζωή της. Όσο για τις διακοπές των Χριστουγέννων; Πληροφορίες θέλουν τη Μουρ να ετοιμάζεται να τις περάσει μόνη με το μπικίνι της στη Χαβάη!

Ζωή Κίττα