Έξαλλη η Βικτόρια: τα παιδιά της ημίγυμνα στο διαδίκτυο

22.12.2011
Έψαχνε να βρει έναν πρωτότυπο τρόπο να ευχηθεί "Χρόνια Πολλά" η διάσημη 37χρονη σχεδιάστρια μόδας και της βγήκε μάλλον… ξινό.


Έψαχνε να βρει έναν πρωτότυπο τρόπο να ευχηθεί "Χρόνια Πολλά" η διάσημη 37χρονη σχεδιάστρια μόδας και της βγήκε μάλλον… ξινό.

Η Βικτόρια (Victoria) και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ (David Beckham) φωτογράφησαν τα τέσσερα παιδιά τους και έστειλαν το αποτέλεσμα ως χριστουγεννιάτικη κάρτα σε επιλεγμένους δημοσιογράφους και διευθυντές εφημερίδων και περιοδικών σε όλο τον κόσμο.

Μέχρι εδώ όλα καλά…

Ο 12χρονος Μπρούκλιν (Brooklyn), ο 9χρονος Ρόμεο (Romeo), ο 5χρονος Κρουζ (Cruz) –ακόμη και η μόλις 5 μηνών Χάρπερ (Harper)- έχουν συνηθίσει από πολύ μικρά στα φλας.

Όμως, οι διάσημοι γονείς τους, αυτή τη φορά –και όλως παραδόξως- τους έβαλαν να ποζάρουν ημίγυμνους και ξαπλωμένους στο κρεβάτι, χαμογελώντας όλο χαρά στον μπαμπά Ντέιβιντ, ο οποίος εκτελούσε ακόμη μια φορά χρέη φωτογράφου.

Ο Μπρούκλιν –πιο σοβαρός από όλους- ακουμπά το χέρι του προστατευτικά γύρω από τους ώμους της αδελφούλας του, η οποία όπως και τα άλλα δύο αδέλφια της είναι ξεκαρδισμένα –προφανώς με αστεία που τους κάνουν από την άλλη μεριά της κάμερας.

Και τα τέσσερα παιδιά δεν φορούν τίποτα από τη μέση και πάνω ενώ από εκεί και κάτω είναι σκεπασμένα με το πάπλωμα στο κρεβάτι όπου είναι ξαπλωμένα.

Η φωτογραφία έχει προφανώς υποστεί μια μικρή επεξεργασία και ο Κρουζ εμφανίζεται ως "Ρούντολφ" με μυτούλα και κερατάκια ταράνδου!

Με αυτή την εικόνα έστειλαν, λοιπόν, οι Μπέκαμ τις ευχές τους στους εκλεκτούς εκπροσώπους του Τύπου, αλλά, όπως φαίνεται, δεν τις γλίτωσαν τις διαρροές. Δεν θα έπρεπε να τους κάνει και μεγάλη εντύπωση το γεγονός, αλλά…

Πρώτη που δημοσίευσε την κάρτα ήταν η αρχισυντάκτρια του περιοδικού "Teen Vogue", Τζέιν Κέλτνερ Ντε Βάλε (Jane Keltner De Valle), η οποία την ανέβασε στο Twitter της μαζί με ένα χαριτωμένο σχόλιο. Ε, αυτό ήταν…

Η φωτογραφία έκανε τον γύρο του κόσμου, αλλά πολύ σύντομα τα περισσότερα σάιτ –συμπεριλαμβανομένου και του WomenOnly- την απέσυραν όταν η οικογένεια Μπέκαμ (δια του εκπροσώπου της) απεύθυνε σοβαρή σχετική έκκληση.

Σίγουρα του χρόνου, το διάσημο ζεύγος θα σκεφτεί λίγο καλύτερα πριν στείλει τις ευχές του για τα Χριστούγεννα.

Ζωή Κίττα