Τι είπαν οι Σκορδαλιά για το βίντεο του μουστακαλή Λάτσιου;

21.12.2011
Τι χαμός έγινε με το βίντεο των "Ράδιο Αρβύλα" δεν λέγεται! Ο Κανάκης λοιπόν που είναι κολλητός με τον Λάτσιο, στην εκπομπούλα του

Τι χαμός έγινε με το βίντεο των "Ράδιο Αρβύλα" δεν λέγεται! Ο Κανάκης λοιπόν που είναι κολλητός με τον Λάτσιο, στην εκπομπούλα του αποφάσισε να μας δείξει την πρώτη δημόσια εμφάνιση του Γιάννη Λάτσιου! Και φυσικά κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να περάσει ασχολίαστο από το "Πρωινό mou"!

"Παιδιά, δεν είναι ο Γιάννης Λάτσιος αυτός!" είπε η Φαίη Σκορδά με τον σύζυγό της που δεν πίστευε στα μάτια της! Ο αντρούλης της από την άλλη πρόσθεσε: "Αποκλείεται! Εγώ πιστεύω ότι δεν είναι ο Γιάννης Λάτσιος, γιατί 25 χρόνια πριν δεν μπορεί να είναι ίδιος όπως είναι τώρα. Γιατί είναι ίδιος".

Μετά η Φαίη Σκορδά είπε: "Αυτός ο κύριος είναι κοντούλης. Ο κύριος που βλέπετε πόσο χρονών είναι;". "Ο κύριος αυτός παιδιά, είναι 40αρης. Ο Λάτσιος δεν είναι 65 χρονών τώρα, σε καμία περίπτωση" είπε και πάλι ο Γιώργος Λιάγκας, που όλα και όλα τα ξέρει τα πράγματα καλά και δεν έχουμε λόγο να μην το πιστέψουμε!

Τότε ο Λιάγκας είπε στους συνεργάτες του και τους παρευρισκόμενους στο στούντιο να ψηφίσουν αν είναι ή όχι ο Λάτσιος στο βίντεο αυτό. Η πλειοψηφία κατέληξε στο συμπέρασμα πως ισχύει το ρεπορτάζ: "Πρέπει να δώσουν διευκρινήσεις οι “Ράδιο Αρβύλα” πάντως!" είπε η Φαίη Σκορδά στο τέλος!

Απόλαυσε τον Λάτσιο με μουστάκι, ένα εκατομμύριο χρόνια πίσω, στο πολυσυζητημένο βίντεο:

Ελένη Αναστασάκη