Η Χάρπερ Μπέκαμ μαθαίνει Γαλλικά

21.12.2011
Με γαλλικά, πιάνο και μπαλέτο φαίνεται πως θα μεγαλώσει η μόλις 6 μηνών, Χάρπερ, η κόρη του Ντέιβιντ Μπέκαμ μετά τη συμφωνία του πατέρα της να αγωνίζεται για τον επόμενο 1,5 χρόνο με τα χρώματα της γαλλικής, Παρί Σεν Ζερμέν.

Με γαλλικά, πιάνο και μπαλέτο φαίνεται πως θα μεγαλώσει η μόλις 6 μηνών, Χάρπερ, η κόρη του Ντέιβιντ Μπέκαμ (David Beckham) μετά τη συμφωνία του πατέρα της να αγωνίζεται για τον επόμενο 1,5 χρόνο με τα χρώματα της γαλλικής, Παρί Σεν Ζερμέν.

Οι διαπραγματεύσεις με την ομάδα κράτησαν περίπου τέσσερις μήνες κι η γαλλική "Λε Παριζιέν" ανακοίνωσε την επιτυχή κατάληξη της συμφωνίας με τις τελικές υπογραφές να πέφτουν τον Ιανουάριο.

Το χρυσό συμβόλαιο του Ντέιβιντ φέρεται να αγγίξει τα 4,5 εκατομμύρια ευρώ, αλλά κάποιοι ισχυρίζονται ότι τα τελικά του έσοδα θα είναι πολύ υψηλότερα, αν λάβουμε υπόψη τα έσοδα από τις διαφημίσεις, οι οποίες είναι επόμενο να ακολουθήσουν.

Τον Ιανουάριο, λοιπόν, θα μετακομίσει ολόκληρη η οικογένεια Μπέκαμ στο Παρίσι με τη Βικτόρια (Victoria) να ακούγεται ότι είναι ήδη πολύ ενθουσιασμένη με την ιδέα της εγκατάστασης στη γαλλική πρωτεύουσα μαζί με την 6 μηνών κόρη της, Χάρπερ, αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά τους. Μάλιστα, φημολογείται ότι έχει ήδη ταξιδέψει στο Παρίσι για να επισκεφτεί διάφορα σπίτια τόσο εντός όσο κι εκτός της πόλης.

Να σημειώσουμε ότι μεταξύ άλλων, στο χρυσό συμβόλαιο περιλαμβάνεται μέριμνα για τα σχολεία στα οποία θα φοιτήσουν οι τρεις μεγαλύτερης ηλικίας γιοι του ζευγαριού, ο 12χρονος Μπρόυκλιν, ο 9χρονος Ρόμεο κι ο 6χρονος Κρουζ.

Ωστόσο, ο εκπρόσωπος της οικογένειας αρνείται να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει όλα τα παραπάνω, σεβόμενος, φαίνεται το συμβόλαιο του Ντέιβιντ με τους L.A. Galaxy, το οποίο είναι σε ισχύ μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου. Αρκέστηκε στο να πει ότι ο σταρ του ποδοσφαίρου στην παρούσα φάση εξετάζει όλες του τις επιλογές και δεν έχει κλείσει καμία συμφωνία.

Μάλλον, ο Ντέιβιντ κι η Βικτόρια, αντί για τρεις ποδοσφαιριστές, θα βγάλουν μία μπαλαρίνα.

Νικόλας Εμμανουήλ