Τατιάνα: Άνεργη γυναίκα, πονηρό θηλυκό!

20.12.2011
Φέτος, δεν έχουμε παράπονο από την Τατιάνα Στεφανίδου είναι μες στις αποκαλύψεις σχετικά με το Νίκο Ευαγγελάτο. Αυτή τη φορά η «Τάτι» αποκάλυψε μέσα από το «Μίλα» ότι η καλύτερη της είναι όταν δεν εργάζεται.

Φέτος, δεν έχουμε παράπονο από την Τατιάνα Στεφανίδου είναι μες στις αποκαλύψεις σχετικά με το Νίκο Ευαγγελάτο. Αυτή τη φορά η «Τάτι» αποκάλυψε μέσα από το «Μίλα» ότι η καλύτερη της είναι όταν δεν εργάζεται. Ναι, ναι. Γιατί μπορεί πολλές γυναίκες όταν δεν έχουν δουλειά να είναι όλο νεύρα και μες στην μαύρη κατάθλιψη, τούτο δεν ισχύει με την Στεφανίδου.

«Εγώ συναντάω πιο εύκολα τη θηλυκή μου πλευρά όταν δεν εργάζομαι» είπε η Τατιάνα και για να το λέει, κάτι παραπάνω θα ξέρει. Προφανώς όταν δουλεύει της βγαίνει από μέσα ο…. Μήτσος ο άνθρωπος του μόχθου. Και πρόσθεσε σχετικά με το Νίκο Ευαγγελάτο: «Δεν έχει καλύτερο που ασχολούμαι μαζί του. Σε τέτοιες περιόδους, συναντάω τη θηλυκή μου πλευρά πιο έντονα… Γίνομαι πιο γυναίκα για εκείνον». Α ρε τυχερέ Ευαγγελάτε.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή από την άλλη (ήταν καλεσμένη της εκπομπής) συμφώνησε μαζί της, αφού ισχύει το ίδιο και με εκείνη όταν είναι καλά. Αν και όπως αποκάλυψε, πέρυσι που δεν δούλευε ήταν όλο νεύρα, τη μία ξυπνούσε καταθλιπτική και την άλλη έκλαιγε. Τον…έσκιαξε τον Σοφό με τα…“ups and downs”, όπως χαρακτηριστικά είπε. Αλλά φέτος να είναι καλά το… Άι Dancing on ice που της έφτιαξε τη διάθεση.