Γκουίνεθ Πάλτροου: Θα κάνω σίγουρα πλαστική

20.12.2011
Δεν αποκλείει το… νυστέρι η 39χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, η οποία, βέβαια, στο παρελθόν έχει απασχολήσει τα ΜΜΕ για το ύποπτα φουσκωμένο πρόσωπό της.


Δεν αποκλείει το… νυστέρι η 39χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, η οποία, βέβαια, στο παρελθόν έχει απασχολήσει τα ΜΜΕ για το ύποπτα φουσκωμένο πρόσωπό της, ενώ σε παλιότερη συνέντευξή της είχε... αποτάξει τις πλαστικές.

Μιλώντας στο Extra TV, η Γκουίνεθ Πάλτροου (Gwyneth Paltrow) αποκάλυψε ότι παρόλο που δεν το έχει κάνει ακόμη, δεν είναι αντίθετη σε κάποια πλαστική χειρουργική στο μέλλον. Όμως, υπό όρους.

"Οι γυναίκες θα έπρεπε να κάνουν ό,τι τις κάνει να νιώθουν καλά. Όσο για μένα, είμαι σίγουρη ότι κάποια στιγμή θα θελήσω να κάνω κάτι. Όμως, πάντα θα θέλω να… μου μοιάζω. Είναι πολύ λυπηρό όταν οι άνθρωποι γίνονται αγνώριστοι", υποστήριξε η Γκουίνεθ, η οποία είναι παντρεμένη με τον τραγουδιστή του συγκροτήματος Coldplay, Κρις Μάρτιν (Chris Martin).

Κατά τα άλλα, η Πάλτροου ασχολείται πολύ με το Goop, το lifestyle blog της, για χάρη του οποίου έγινε και… τουριστική πράκτορας!

"Πάντα ονειρευόμουν να βρω έναν τουριστικό οδηγό που θα ήταν ο κατάλληλος για μένα και θα τον εμπιστευόμουν όπως θα έκανα με τη γνώμη ενός καλού μου φίλου", εξηγεί η διάσημη ηθοποιός η οποία αφού δεν έβρισκε αυτό που ήθελε τόσα χρόνια αποφάσισε να το κάνει μόνη της.

Ξεκινώντας από τον οδηγό της Νέας Υόρκης, τα άμεσα σχέδια της Πάλτροου και του Goop περιλαμβάνουν και άλλες μεγάλες αμερικανικές πόλεις με τον γενικό τίτλο "The goop City Guide".

Στο βίντεο που ακολουθεί απολαύστε το τραγούδι "Paradise", μια από τις τελευταίες επιτυχίες του συζύγου της Γκουίνεθ Πάλτροου και των υπόλοιπων Coldplay.

Ζωή Κίττα