Διέρρευσαν στο ίντερνετ τα γυμνά της Λόχαν

08.12.2011
Τόση κουβέντα για τη γυμνή φωτογράφηση της 25χρονης στάρλετ για το διάσημο ανδρικό περιοδικό και τελικά κυκλοφόρησε ανεπίσημα στο διαδίκτυο…

Τόση κουβέντα για τη γυμνή φωτογράφηση της 25χρονης στάρλετ για το διάσημο ανδρικό περιοδικό και τελικά κυκλοφόρησε ανεπίσημα στο διαδίκτυο

Ανάμεσα σε δικαστήρια και φυλακές, η Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan) είχε δεχτεί να φωτογραφηθεί γυμνή για το "Playboy" έναντι του ποσού του $1 εκατομμυρίου.

Και ενώ το πρόγραμμα ήθελε τη Λόχαν να κάνει τα επίσημα "αποκαλυπτήρια" του εν λόγω εξωφύλλου στην εκπομπή της Έλεν ντε Τζένερις (Ellen DeGeneres) στις 15 Δεκεμβρίου, τις τελευταίες ώρες αυτό διέρρευσε στο ίντερνετ και… το πήρε το ποτάμι!

Η Λίντσεϊ ποζάρει αισθησιακά φορώντας τίποτα εκτός από ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες μαύρες γόβες και κάθεται ανάποδα σε μια κόκκινη καρέκλα της οποίας η πλάτη έχει σκαλισμένο ένα κουνελάκι του "Playboy". Το περίτεχνο σκάλισμα καλύπτει τα απόκρυφά της, αλλά έτσι όπως γέρνει, αποκαλύπτεται η καμπύλη του στήθους της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Λίντσεϊ χρειάστηκε να επαναλάβει και δεύτερη φορά τη φωτογράφηση αφού το αποτέλεσμα της πρώτης δεν είχε ικανοποιήσει το μεγάλο αφεντικό, Χιου Χέφνερ (Hugh Hefner).

Όσο για το ποιος είχε την τελική επιλογή της φωτογραφίας; Την απορία –αν και όχι και τόσο μεγάλη- έλυσε η μαμά Ντίνα Λόχαν (Dina Lohan).

Λίντσεϊ διάλεξε πέντε εξώφυλλα και ο Χεφ το τελικό", αποκάλυψε η Ντίνα, τονίζοντας ότι η κορούλα της είχε κάποιον λόγο στην τελική συμφωνία τελικά.

Στο μεταξύ, και ενώ ακόμη η Λίντσεϊ δεν έχει ολοκληρώσει την ποινή που της επέβαλλε το δικαστήριο για παραβίαση της αναστολής της, πληροφορίες τη θέλουν να μετακομίζει οσονούπω στη Βρετανία για να μπει στο σπίτι του "Celebrity Big Brother".

Ζωή Κίττα