Το δράμα του Μαρτάκη με πρώην του!

08.12.2011
Μην το βλέπεις έτσι χαμογελαστό, δεν ξέρεις τι δράμα κρύβεται πίσω από αυτό. Γιατί ναι, ο Κώστας Μαρτάκης έχει ζήσει και αυτός το δικό του δράμα στα προσωπικά και φευ το έζησε πολύ νωρίς (στην μπομπουκένια ηλικία

Μην το βλέπεις έτσι χαμογελαστό, δεν ξέρεις τι δράμα κρύβεται πίσω από αυτό. Γιατί ναι, ο Κώστας Μαρτάκης έχει ζήσει και αυτός το δικό του δράμα στα προσωπικά και φευ το έζησε πολύ νωρίς (στην μπομπουκένια ηλικία των 19 ετών) με αποτέλεσμα να έρθει να πληγωθεί και να μην μπορεί ακόμη και σήμερα να συνέλθει. Το μελαχρινό πονεμένο αγόρι άνοιξε την καρδιά του στο περιοδικό People και οι αποκαλύψεις που έκανε για την προσωπική του ζωή... ανατριχιαστικές!

Ο Κώστας, που λες, στα 19 του έζησε την απόλυτη προδοσία, αφού η κοπέλα που ήταν ερωτευμένος τον απάτησε με τον καλύτερό του φίλο!!! «Προδόθηκα μια φορά, αλλά ήταν πολύ έντονο. Στα 19 μου, όταν εγώ ήμουν πάρα πολύ ερωτευμένος με μια κοπέλα κι ενώ είχαμε ήδη σχέση για κάποιους μήνες, κατάλαβα – χωρίς να το δω ποτέ με τα μάτια μου – ότι είχε ταυτόχρονα ερωτική σχέση και με κάποιον από τους καλούς μου φίλους» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πληγώθηκε πολύ (πάλι καλά που δεν τους έκανε τσακωτούς, διότι δεν θέλω να σκεφτώ τα... δράματα) κι ένιωθε ότι όλα θα είναι έτσι και στο μέλλον. (Υπάρχουν κι άλλες χαζές που θα κερατώσουν αγόρι σαν τον Μαρτάκη; )Αλλά περισσότερο πληγώθηκε από την προδοσία του φίλου. (Εδώ πάμε πάσο, τούτο είναι το πιο σκληρό)

«Ήμασταν φίλοι από το γυμνάσιο. Πίστευα πως η φιλία μας ήταν πιο πάνω από καθετί ερωτικό, αλλά δυστυχώς έπεσα έξω. Η σύντροφός μου με έπαιρνε μετά τηλέφωνο για να μου εξηγήσει δήθεν ότι ήταν λάθος, ενώ εκείνος ούτε καν τόλμησε να μου μιλήσει. Πάλι καλά γιατί αν τον συναντούσα ξαφνικά μπροστά μου θα τον είχα σκοτώσει!» δηλώνει χαρακτηριστικά.