Χρησιμοποιούσαν το όνομα ηθοποιού για να παρασύρουν ανήλικα κορίτσια!

06.12.2011
Μία απίστευτη καταγγελία/αποκάλυψη έκανε ο Αντίνοος Αλμπάνης στο «Πρωινό mou», όπου ήταν καλεσμένος το πρωί της Τρίτης. Ο νεαρός ηθοποιός, λοιπόν, αποκάλυψε ότι έχει πέσει θύμα επιτήδειων στο facebook,

Μία απίστευτη καταγγελία/αποκάλυψη έκανε ο Αντίνοος Αλμπάνης στο «Πρωινό mou», όπου ήταν καλεσμένος το πρωί της Τρίτης. Ο νεαρός ηθοποιός, λοιπόν, αποκάλυψε ότι έχει πέσει θύμα επιτήδειων στο facebook, με τη διαφορά ότι η δική του περίπτωση μόνο απλή δεν ήταν.

Σύμφωνα με τον ίδιο, κάποιος ή κάποιοι είχαν φτιάξει ένα ψεύτικο προφίλ στο facebook με το όνομά του κι έκλειναν ραντεβού σε ανήλικα κορίτσια. Μάλιστα, τα κοριτσάκια αυτά πήγαιναν στο θέατρο, όπου έπαιζε ο Αντίνοος και του έλεγαν ότι ήρθαν για το ραντεβού που είχαν κανονίσει μέσω Facebook.

Εκείνος έμενε έκπληκτος κάθε φορά, αφού δεν είχε μιλήσει μαζί τους ποτέ. Κι επειδή τα περιστατικά ήταν περισσότερα από ένα, ο ηθοποιός απευθύνθηκε αμέσως στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Εξάλλου, ο ίδιος θορυβήθηκε με το θέμα και ειδικά από τη στιγμή που αφορούσε ανήλικα κορίτσια. Αλλά όπως αποκάλυψε, άκρη δεν βρήκε.

«Ήταν μια τραγελαφική κατάσταση γιατί η απάντηση που πήρα ήταν ότι είμαι δημόσιο πρόσωπο και δεν μπορούν να με βοηθήσουν και μου πρότειναν να βγω στην τηλεόραση και να πω ότι δεν έχω προφίλ στο facebook», αποκάλυψε χαρακτηριστικά στην Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.