Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: Είμαι γεμάτη ανασφάλειες

07.12.2011
Ρεαλίστρια σχετικά με την εξωτερική της εμφάνιση δηλώνει ότι είναι πάνω από όλα η 46χρονη διάσημη ηθοποιός, η οποία όμως, στο παρελθόν έχει παραδεχτεί ότι "την πληγώνουν τα σχετικά αρνητικά σχόλια" που έχει ακούσει κατά καιρούς.


Ρεαλίστρια σχετικά με την εξωτερική της εμφάνιση δηλώνει ότι είναι πάνω από όλα η 46χρονη διάσημη ηθοποιός, η οποία όμως, στο παρελθόν έχει παραδεχτεί ότι "την πληγώνουν τα σχετικά αρνητικά σχόλια" που έχει ακούσει κατά καιρούς.

Μιλώντας στο περιοδικό "Stella", η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ (Sarah Jessica Parker) αποκάλυψε ότι τα τελευταία χρόνια θεωρεί το άγχος της για την εικόνα της ένα "υπέροχο πρόβλημα", ενώ υπογραμμίζει ότι νιώθει πιο ανασφαλής σε θέματα καριέρας και οικογένειας.

"Προσπαθώ να ντύνομαι κατάλληλα για την ηλικία μου και είμαι ρεαλίστρια σχετικά με την εμφάνισή μου. Όμως, αν αυτά ήταν τα προβλήματά μου θα ήμουν ευτυχής. Οι ανασφάλειές μου είναι πολύ πιο ουσιαστικές. Ανησυχώ πρώτα από όλα για τα παιδιά μου και την υγεία τους. Για τον άντρα μου και τη δική του υγεία. Ανησυχώ για τις επαγγελματικές ευκαιρίες που θα προκύψουν", υποστηρίζει η Πάρκερ η οποία μέσα από τον ρόλο της Κάρι Μπράντσο (Carrie Bradshaw) στην τηλεοπτική και κινηματογραφική επιτυχία "Sex and the city" καθιερώθηκε ως "ιέρεια του στυλ" για άπειρες γυναίκες σε όλο τον κόσμο.

Βέβαια, αυτό τον θαυμασμό των απανταχού γυναικών δεν φαίνεται να συμμερίζονται οι άντρες, αφού η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ ψηφίστηκε πρόσφατα ως η "πιο μη σέξι γυναίκα εν ζωή" από τους αναγνώστες του ανδρικού περιοδικού "Maxim". Και πάλι όμως, εκείνη αρνείται να υποβάλλει τον εαυτό της σε κανένα είδος αισθητικής επέμβασης.

"Υπάρχουν γυναίκες που αισθάνονται ότι το μπότοξ τους είναι απαραίτητο, αλλά προσωπικά πιστεύω ότι δεν είναι κάτι τόσο αναγκαίο για τη δουλειά μας", ξεκαθάρισε τη θέση της η ηθοποιός που πλέον βάζει την οικογένειά της πάνω από όλα.

Όσο για τον επί 14 χρόνια σύζυγό της, ηθοποιό Μάθιου Μπρόντερικ (Μatthew Broderick) και τη μεταξύ τους σχέση;

"Τα παιδιά μπορεί να σου αποσπάσουν την προσοχή από τον σύντροφό σου. Με την καλή και την κακή έννοια. Όμως, είναι πολύ σημαντικό να έχεις τον νου σου σε όλα τα κομμάτια της σχέσης", υποστηρίζει η Πάρκερ η οποία είναι μητέρα του 10χρονου Τζέιμς (James) και των 2 ετών Ταμπίθα (Tabitha) και Μάριον (Marion).

Τα δίδυμα κοριτσάκια του διάσημου ζεύγους γεννήθηκαν μέσω παρένθετης μητέρας καθώς οι προσπάθειές τους –παρότι έντονες- απέβησαν άκαρπες.

"Προσπαθούσαμε και προσπαθούσαμε και προσπαθούσαμε αλλά απλά δεν ήταν γραφτό να γίνει με τον παραδοσιακό τρόπο", εξήγησε η ίδια η ηθοποιός.

Ζωή Κίττα