Αγωνία για τον Στάθη Ψάλτη

06.12.2011
Δύσκολες ώρες περνάει ένας από τους πιο αγαπημένους και σπουδαίους ηθοποιούς μας. Ο Στάθης Ψάλτης τα ξημερώματα του Σαββάτου εισήχθη εσπευσμένασε νοσοκομείο της Αθήνας και η αγωνία για την περιπέτεια υγείας

Δύσκολες ώρες περνάει ένας από τους πιο αγαπημένους και σπουδαίους ηθοποιούς μας. Ο Στάθης Ψάλτης τα ξημερώματα του Σαββάτου εισήχθη εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Αθήνας και η αγωνία για την περιπέτεια υγείας του έχει κορυφωθεί τόσο για τους δικούς του ανθρώπους και τη σύζυγό του, όσο και για τον κόσμο που τον αγαπάει.

Ο γνωστός ηθοποιός ένιωσε έντονη ζαλάδα και μούδιασμα στα άκρα και τα οικεία του πρόσωπα τον μετέφεραν στο νοσοκομείο. Ο θεράπων ιατρός του έκανε εξετάσεις για να εντοπίσει το πρόβλημα, ενώ σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας αναμένεται να πάρει εξιτήριο τις επόμενες ημέρες.

Ο ίδιος δηλώνει ότι όλα είναι μία χαρά και θα επιστρέψει σύντομα στο σπίτι του. Ωστόσο, το τελευταίο περιστατικό σε συνδυασμό με τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που είχε το καλοκαίρι, ανησύχησαν την οικογένεια του. Εξάλλου, λίγοι είναι εκείνοι που γνωρίζουν ότι ο Ψάλτης το καλοκαίρι πέρασε δύσκολες ώρες με την υγεία του.

Ελπίζουμε να μην είναι κάτι σοβαρό και όλα να πάνε καλά, όπως ο ίδιος λέει.