Η παρεξήγηση Χατζηνικολάου - Νέγκα στο Twitter

06.12.2011
Τι μπορεί να σου κάνει μία απλή απορία. Από το... να κλείσει τα καλύτερα τα σπίτια, μέχρι να ανοίξει... νέα μέτωπα και κόντρες. Αλλά δεν φταίει κανείς, το άτιμο το Twitter που από τότε που μπήκε στη ζωή των ντόπιων celebrities

Τι μπορεί να σου κάνει μία απλή απορία. Από το... να κλείσει τα καλύτερα τα σπίτια, μέχρι να ανοίξει... νέα μέτωπα και κόντρες. Αλλά δεν φταίει κανείς, το άτιμο το Twitter που από τότε που μπήκε στη ζωή των ντόπιων celebrities, δεν προλαβαίνουμε τις κόντρες. Τελευταία στον κατάλογο μπορείς να προσθέσεις αυτή του Νίκου Χατζηνικολάου και της Αθηναϊδος Νέγκα.

Όλα ξεκίνησαν από μία απορία της Αθηναϊδος σχετικά με την... ευγένεια του Χατζηνικολάου. «Ο Χατζηνικολάου είναι ο πιο ευγενικός twitter της γης… Απαντάει σε όλους… όλους! Του στέλνω να δούμε… “Καλημέρα και καλή εβδομάδα κύριε Χατζηνικολάου. Είστε ο πιο ευγενής Έλληνας twitter”», του πόσταρε στο Twitter και η απάντηση του τζέντλεμαν δημοσιογράφου ήτο άμεση: «Ευχαριστώ αγαπητή φίλη!».

Και όχι, η Νέγκα δεν το άφησε εδώ, γράφοντας στη συνέχεια: «Ελάτε τώρα… οι αγγλοσάξονες έχουν παράδοση “καλημέρας” σε αγνώστους. Τα Βαλκάνια είναι πιο κακοτράχαλα». Για να τη ρωτήσει εκείνος: «Έχεις ζήσει στην ελληνική επαρχία;»


«Όχι αλλά έχω δει επαρχιώτη στην Αθήνα και αγγλοσάξωνες. Ο Χατζηνικολάου νιώθει-μοιάζει Χατζηχρήστος; Χα…ή Mr Smith;» ήταν η ερώτηση/απορία της.
«Νιώθω σαν εκείνους τους απλούς και αγαθούς ανθρώπους από την επαρχία, που όταν έρθουν στην Αθήνα λένε καλημέρα σε όλους! Χα, χα!» της απαντά. Για να μη στα πολυλογώ, ο διάλογος «φούντωσε» και το πληκτρολόγιο πήρε... φωτιά με τον έναν να απαντάει στον άλλον με σπόντες και υπονοούμενα.

Για να κλείσουν κάπως έτσι:

Νέγκα: «Μα κι εγώ είμαι θαυμάστρια σας… και το εννοώ και μου κάνει εντύπωση το tweeting σας. Τόσο καιρό στις ειδήσεις είχατε το ρυθμό σας. Στα tweets, σε όλους μα όλους ταχύτατα. Καλό απόγευμα!»

Χατζηνικολάου: «Η ταχύτητα σε άνδρα της ηλικίας μου δεν είναι προσόν…». Αν και στο τέλος, ξεκαθάρισε πως δεν έχει τίποτα μαζί της και ίσα ίσα, του είναι πολύ συμπαθής. Το πιστέψαμε...