Κάν' το όπως η Λόπεζ!

06.12.2011
Ξέραμε ότι η 42χρονη Λατίνα σταρ έχει ταλέντο στο τραγούδι, τον χορό και την υποκριτική, όμως προκύπτει ότι χτύπησε ακόμη μια… φλέβα, η οποία ξαφνιάζει όσο και εντυπωσιάζει.


Ξέραμε ότι η 42χρονη Λατίνα σταρ έχει ταλέντο στο τραγούδι, τον χορό και την υποκριτική, όμως προκύπτει ότι χτύπησε ακόμη μια… φλέβα, η οποία ξαφνιάζει όσο και εντυπωσιάζει.

Η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) βρέθηκε στο Περού για επαγγελματικούς λόγους και έδωσε ένα "σόου επιδεξιότητας στον χειρισμό της μπάλας ποδοσφαίρου" που άφησε άφωνους όλους όσους το παρακολούθησαν.

Η εικόνα ήταν εντυπωσιακή όχι μόνο ως προς τον τρόπο με τον οποίο η JLo χειριζόταν την μπάλα, αλλά και στο ότι το έκανε ντυμένη με ένα θεόστενο δερμάτινο μίνι φόρεμα, ντυμένη και βαμμένη στην τρίχα και φορώντας τα πανύψηλα Louboutin της! Ιδιαίτερα αυτό. (Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το ντύσιμο της Τζένιφερ σε αυτή την εκδήλωση κλίκαρε εδώ)

Και ανάμεσα στις εντυπωσιακές ντρίπλες της, έκανε ένα ακόμη "μαγικό" γυρίζοντας την μπάλα στο ένα δάχτυλο του χεριού της.

Η Λόπεζ βρίσκεται στο Περού για να γυρίσει το τρέιλερ του τάλεντ σόου που ετοιμάζει. Πρόκειται για το "Q'Viva! The Chosen" που θα εστιάζει στην ανεύρεση ξεχωριστών ταλέντων από την Λατινική Αμερική.

Μάλιστα, ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι δίπλα της, η Λόπεζ θα έχει στο πλευρό της τον πρώην –πια- σύζυγό της, αφού το συγκεκριμένο πρότζεκτ ετοιμαζόταν πολύ καιρό πριν, όταν εκείνη και ο Μαρκ Άντονι (Marc Anthony) ήταν ακόμη ζευγάρι.

Τώρα, το πόσο άβολα θα νιώσουν όλοι αφού λέγεται ότι μαζί με την Τζένιφερ ταξιδεύει στο Περού και ο νυν σύντροφός της, Κάσπερ Σμαρτ (Casper Smart) συζητιέται.

Πληροφορίες θέλουν τους άμεσα ενδιαφερόμενους να είναι ιδιαίτερα "πολιτισμένοι" επάνω σε αυτό το θέμα. Εξάλλου, η σχέση της Λόπεζ με τον νεαρό χορευτή φαίνεται ότι έχει προχωρήσει αρκετά, αφού την περασμένη εβδομάδα, ο Σμαρτ εθεάθη να παίζει με τα δίδυμα παιδιά της αγαπημένης του στην παραλία.

Ζωή Κίττα