Είναι έγκυος η Φαίη; Ο Λιάγκας λύνει το «μυστήριο»

06.12.2011
Μα τι αγωνία, τι μυστήριο, τι όργιο φημών και δημοσιευμάτων έχει δημιουργηθεί γύρω από την Φαίη Σκορδά κι αν είναι ξανά έγκυος; Τέτοιο πανικό είχαμε να ζήσουμε από τις εγκυμοσύνες της Ελένης Μενεγάκη. Είναι, λοιπόν

Μα τι αγωνία, τι μυστήριο, τι όργιο φημών και δημοσιευμάτων έχει δημιουργηθεί γύρω από την Φαίη Σκορδά κι αν είναι ξανά έγκυος; Τέτοιο πανικό είχαμε να ζήσουμε από τις εγκυμοσύνες της Ελένης Μενεγάκη. Είναι, λοιπόν, έγκυος η Φαίη ή όχι; Είχε φάει γίγαντες το προηγούμενο βράδυ και φούσκωσε η κοιλιά της ή έρχεται το… Λιαγκόπαιδο νούμερο 2; Ιδού η απορία.

Αλλά να είναι καλά ο Γιώργος Λιάγκας που έρχεται να λύσει το «μυστήριο», απαντώντας στις φήμες. Λοιπόν, η σύζυγος ΔΕΝ είναι έγκυος, όπως κατηγορηματικά διέψευσε ο Γιώργος μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή. Την αφορμή την έδωσε ένας ακροατής, ο οποίος ρώτησε πώς έχασε η Φαίη τα κιλά (μάλλον δεν διαβάζει τα Life style περιοδικά που κάθε εβδομάδα έχουν κι από ένα θέμα την Φαίη και πώς επανήλθε τόσο σύντομα στην αδύνατη σιλουέτα της).

Ο Λιάγκας, που λες, φανερά ενοχλημένος είπε: «Μιας και βλέπω το μήνυμα του ακροατή τώρα, θέλω να πω και να ξεκαθαρίσω μια και καλή ότι η Φαίη δεν είναι έγκυος. Το είπαμε, το ξαναείπαμε, αλλά κάποιοι επιμένουν».Στο στούντιο επικράτησε για λίγο σιγή και η Ελεάννα Τρυφίδου τον ρώτησε: «Δεν είναι»; Τολμηρή την κόβω. «Είπαμε όχι. Και δεν έχει χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης, έχει χάσει ένα 80-85%, εντελώς και όλα δεν τα έχει χάσει ακόμη…»

Εμείς, ως καλοπροαίρετοι που είμαστε, τον πιστεύουμε. Οι δύσπιστοι, πάλι, έχουν τις αμφιβολίες τους….