Αντζελίνα: Τα παιδιά μάς πιέζουν να παντρευτούμε

06.12.2011
Τελικά φαίνεται ότι ο κύκλος γύρω από το διασημότερο ζευγάρι του Χόλιγουντ, που παρότι έχει έξι παιδιά παραμένει ανύπαντρο, στενεύει επικίνδυνα.


Τελικά φαίνεται ότι ο κύκλος γύρω από το διασημότερο ζευγάρι του Χόλιγουντ, που παρότι έχει έξι παιδιά παραμένει ανύπαντρο, στενεύει επικίνδυνα.

Η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) και ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) έχουν τρία βιολογικά και τρία υιοθετημένα παιδιά ενώ έχουν επανειλημμένα ξεκαθαρίσει ότι θα παντρευτούν όταν και εφόσον είναι νόμιμο για όλους τους Αμερικανούς να παντρεύονται ελεύθερα, ακόμη και αν θέλουν να παντρευτούν ανθρώπους του ίδιου φύλου.

Ωστόσο, η 36χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός αποκάλυψε ότι τα παιδιά τους αρχίζουν να έχουν περίεργες απορίες επί του θέματος.

"Ρωτάνε συχνά, γιατί βλέπουν ανθρώπους να παντρεύονται στις ταινίες. Ο Σρεκ και η Φιόνα, για παράδειγμα", είπε η Άντζι συμπληρώνοντας όμως ότι φροντίζει να τους εξηγήσει τη δική τους θέση.

"Τους εξηγήσαμε ότι όταν αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε οικογένεια, δεσμευτήκαμε με την ισχυρότερη δέσμευση που μπορεί κανείς να δεσμευτεί και ότι ο γάμος δεν είναι κάτι περισσότερο", αποκάλυψε η Τζολί, αλλά το ότι δεν τους έπεισε το αποδίδει μάλλον στο… φαγητό!

"Νομίζω ότι επιμένουν περισσότερο γιατί θέλουν να φάνε τη μεγάλη τούρτα", ολοκλήρωσε η Αντζελίνα Τζολί, η οποία ξεκίνησε την προώθηση του σκηνοθετικού της ντεμπούτου με τίτλο "In the land of blood and honey" στη Βοσνία. (δείτε το τρέιλερ στο βίντεο που ακολουθεί).

Κοντά της είχε, όπως πάντα, τον Μπραντ, αλλά αυτή τη φορά και τους γονείς του, Μπιλ (Bill) και Τζέιν Πιτ (Jane Pitt).

Ζωή Κίττα