Στα δικαστήρια και πάλι Σαμπρίνα - Λιαδέλης!

29.11.2011
Στα δικαστήρια βρίσκονται και πάλι (μετά από καιρό και είναι αλήθεια ότι μας είχαν λείψει κιόλας) η Σαμπρίνα και ο Παναγιώτης Λιαδέλης. Το πρώην ζεύγος για λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς την... Ευελπιδων τραβά κι αιτία είναι η διατροφή!

Στα δικαστήρια βρίσκονται και πάλι (μετά από καιρό και είναι αλήθεια ότι μας είχαν λείψει κιόλας) η Σαμπρίνα και ο Παναγιώτης Λιαδέλης. Το πρώην ζεύγος για λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς την... Ευελπιδων τραβά κι αιτία είναι η διατροφή! Γιατί μπορεί την τελευταία φορά εμείς να είχαμε μείνει με την εντύπωση ότι είχε λυθεί αυτό το ζήτημα και τα είχαν βρει, αλλά τελικά λάθος κάναμε.

Συνεχίζουν να μην τα βρίσκουν στο ύψος της διατροφής κι έτσι πήγαν στα δικαστήρια μπας και βρεθεί εκεί μία λύση. Είναι βλέπεις και η... οικονομική κρίση στη μέση. Που λες η Σαμπρίνα, όπως ακούσαμε στο Star, ζητά από τον Λιαδέλη 3.500 ευρώ κάθε μήνα διατροφή. Ποσό που ο πρώην σύζυγός χαρακτηρίζει υπερβολικό και φανταζόμαστε ότι θα του σηκώθηκαν οι τρίχες της κεφαλής. Μάλιστα, την κατηγορεί ότι διάγει πολυτελέστατο βίο, έχοντας νοικιάσει ακριβό διαμέρισμα, ενώ δίνει στη νταντά του παιδιού μισθό 1000 ευρώ το μήνα! (Νταντά Σαμπρίνας .)

Η αοιδός, πάλι, επικαλείται την άτιμη την οικονομική κρίση, που την έχει γονατίσει. Μάλιστα, τονίζει ότι το νυχτοκάματό της δεν ξεπερνάει τα 200 ευρώ! Ναι, ναι κι όμως. Και όχι μόνο αυτό, αλλά πολλά μαγαζιά δεν την πληρώνουν καν, ενώ έχει διακόψει συνεργασίες για το λόγο αυτό. Άτιμη κρίση. Και με όλα αυτά, καταλαβαίνεις ότι η κόντρα ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν άργησε να ξαναφουντώσει και τα όσα ακούστηκαν μπροστά στην κάμερα του Star, αν μη τι άλλο ήταν χαριτωμένα.

Με τους δικηγόρους να κλέβουν την παράσταση. Ακόμη και από τη μάνα Σαμπρίνα, η οποία με δάκρυα στα μάτια μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει: «Ένας γονιός ξέρει πόσα είναι τα έξοδα. Θα έπρεπε να μπορούμε να το συμφωνήσουμε. Κι άλλες γυναίκες είναι στη δική μου θέση». Σνιφ, σνιφ