Αντζελίνα Τζολί: Δεν θα γίνω ποτέ καλή μάνα

29.11.2011
Τη μεγάλη αδυναμία που έχει στη μητέρα της εξέφρασε ακόμη μια φορά η 36χρονη διάσημη ηθοποιός συγκρίνοντάς τη με τον εαυτό της…

Τη μεγάλη αδυναμία που έχει στη μητέρα της εξέφρασε ακόμη μια φορά η 36χρονη διάσημη ηθοποιός συγκρίνοντάς τη με τον εαυτό της…

"Η μητέρα μου ήταν μαμά με όλη την έννοια της λέξης. Δεν είχε δική της καριέρα, δική της ζωή, δικές της εμπειρίες. Όλα όσα είχε, ήταν για τα παιδιά της", θυμάται σήμερα η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) για τη μητέρα της, η οποία πέθανε το 2007 από καρκίνο στις ωοθήκες. Ήταν μόλις 56 ετών.

"Δεν θα γίνω ποτέ τόσο καλή μητέρα όσο ήταν εκείνη. Ήταν η χάρη προσωποποιημένη. Ο πιο γενναιόδωρος και στοργικός άνθρωπος που έχω γνωρίσει. Σαφώς καλύτερη από μένα", αποκάλυψε η Αντζελίνα μιλώντας για τη Μαρσελίν Μερτράν (Marcheline Bertrand) στην εκπομπή "60 seconds".

Στην ίδια συνέντευξη η Τζολί μίλησε και για τη διάσημη πλευρά της ως "κακό κορίτσι" την οποία κρατά μόνο και μόνο για τα μάτια του αγαπημένου της Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) πια.

Οι διάσημοι πολύτεκνοι γονείς –έχουν έξι παιδιά, εκ των οποίων τρία βιολογικά και τρία υιοθετημένα- έχουν βάλει την οικογένεια πάνω από όλα, γι' αυτό και φροντίζουν να μη δουλεύουν την ίδια περίοδο, έτσι ώστε να είναι πάντα ένας από τους δύο μαζί με τα παιδιά.

Στην ίδια συνέντευξη, η Αντζελίνα ομολόγησε ότι είναι πολύ κλειστός άνθρωπος και δεν νιώθει πουθενά πιο όμορφα σε όλο τον κόσμο, παρά στο σπίτι της με τις πιτζάμες της και τα παιδιά της.

Ζωή Κίττα