Σαρλίζ Θερόν: Ήμουν σπασίκλα στο σχολείο

28.11.2011
Μία απρόσμενη αποκάλυψη για το παρελθόν της έκανε πρόσφατα η ίδια η 36χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός που αφορά στα μαθητικά της χρόνια

Μία απρόσμενη αποκάλυψη για το παρελθόν της έκανε πρόσφατα η ίδια η 36χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός που αφορά στα μαθητικά της χρόνια.

"Δεν ήμουν και πολύ δημοφιλής στο σχολείο. Αντίθετα υπήρχε ένα κορίτσι που ήταν το πιο δημοφιλές και εγώ είχα εμμονή μαζί της. Θυμάμαι μια μέρα που έβαλα τα κλάματα γιατί δεν μπορούσα να καθίσω δίπλα της", ομολόγησε η Σαρλίζ Θερόν (Charlize Theron) κατά τη διάρκεια συνέντευξης που έδωσε προωθώντας τη νέα της ταινία με τίτλο "Young Adult" η οποία έχει σχετικό περιεχόμενο (δείτε το τρέιλερ στο βίντεο που ακολουθεί).

"Φορούσα ένα ζευγάρι γυαλιά για σπασικλάκια και τα αγόρια δεν με συμπαθούσαν καθόλου. Εγώ είχα πολλές καψούρες, αλλά κανέναν γκόμενο στην πραγματικότητα", αποκάλυψε η Σαρλίζ, τονίαζοντας όμως ότι όταν έφτασε στην εφηβεία "σκλήρυνε αρκετά".

"Στην πραγματικότητα έγινα πολύ σκληρή από τα 7 μέχρι τα 12. Μετά απέκτησα ανοσία σε ό,τι με ενοχλούσε και ένιωθα τελικά πολύ καλύτερα", ολοκλήρωσε η Θερόν, η οποία πρόσφατα αποκάλυψε ότι είναι για πρώτη φορά μόνη, χωρίς σύντροφο από τότε που ήταν 19 χρονών…

Ζωή Κίττα